Menu
0

Audiovisuele oplossingen

Audiovisuele oplossingen

CAE’s ondersteuningsteam biedt advies en expertise bij de inrichting van een trainingscentrum met een volledig AV-systeem

CAE biedt een flexibel platform voor het beheren van audiovisuele opnames, nabespreking en professionele beoordeling in gesimuleerde als ook in klinische situaties. Als de belangrijkste leverancier van audiovisuele leer systemen voor gezondheidszorg levert CAE bewezen oplossingen met de toegevoegde waarde van deskundige begeleiding en ondersteuning.

Een kwalitatief hoogwaardige debriefing na een gesimuleerd scenario of klinische gebeurtenis heeft aangetoond dat dit het leerproces verbetert.

CAE’s AV oplossingen, “Replay en LearningSpace”, leggen audio, video en fysiologische gegevens vast met inbegrip van gebeurtenislogboeken, trend grafieken, golfvorm displays en aantekeningen. Tijdens een debriefing kunnen deelnemers hun gedrag, patiëntgegevens en de feedback van de instructeur bekijken.

Zowel de Replay als LearningSpace zijn web-based, deelbaar en toegankelijk vanaf elke locatie. Replay is een gestroomlijnd systeem voor opname en debriefing. LearningSpace biedt extra management tools, zoals planning, rapportage en leerling beoordeling.

CAE’s ondersteuningsteam biedt advies en expertise bij de inrichting van een trainingscentrum met een volledig AV-systeem.

Hieronder worden de mogelijkheden voor audiovisuele oplossingen benoemd. Voor meer informatie neem contact op met onze specialist 0621890787

 

CAE LearningSpace™ Intuity

cae-learningspace-intuity

LearningSpace is CAE Healthcare´s uitgebreide, audiovisuele management platform. Het is ontworpen om klinische en overige procedures te toetsen en na te bespreken/beoordelen. Met de Intuity release biedt LearningSpace een verrijkte eindgebruikerservaring, eenvoudigere integratie met mobiele apparaten en meer flexibiliteit voor managers van het centrum.

CAE Replay™

cae-replay

CAE Replay is CAE’s oplossing voor audiovisuele opname en nabespreking. CAE Replay's continue opname-systeem detecteert activiteit en vangt real-time opnames en gegevens in high-definition video. CAE Replay is deelbaar van één kamer naar meerdere kamers.

Kies uw CAE AVS Configuratie

cae-avs-configuratie

Één simulatieruimte: One Box biedt de oplossing voor een toegankelijke prijs.

Meerdere simulatieruimtes: de Connect server verbindt "one boxes" tot een samenhangend systeem.

Op locatie: Ultraportable biedt een oplossing met een draagbaar, draadloos systeem.

 

 


 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis

Taal & Valuta