Menu
0
Meer dan 27.000 medische hulpmiddelen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Mail [email protected] of bel 0412-690461

Patiënt simulatie

patiënt simulatie

De standaard zetten met gevalideerde, gemodelleerde fysiologie.

Vanaf de introductie van CAE Healthcare’s eerste patiënt simulator heeft de CAE HPS, onze patiënt simulatie productlijn de standaard gesteld voor realistische, exacte en levensechte fysiologie.

CAE Healthcare biedt geavanceerde fysiologische modellen. Deze passen zich aan naar interventies gebaseerd op leeftijd, gewicht, de onderliggende gezondheidscondities en een accurate diagnose en behandeling van de patiënt.

De bloeddruk van een patiënt kan bijvoorbeeld laag zijn door hypovolemie of vasodilatatie. In beide gevallen zullen vochtinfusie of het toedienen van een vasoconstrictie medicijn de bloeddruk verhogen maar het effect op het hartvolume, uitwisseling van gassen via de longen en zuurstoftoevoer naar het weefsel op een andere wijze markeren. CAE Healthcare’s patiëntsimulatoren reageren automatisch en accuraat op gevalideerde fysiologie. Met de toevoeging van CAE ViVo software in CAE Apollo en CAE Athena, hebben medici ook de mogelijkheid hun eigen fysiologie, patiëntreacties en gebruikers gestuurde scenario’s te creëren en op te slaan.

Alle CAE patiëntsimulatoren beginnen met CAE Müse gemodelleerde fysiologie, de meest accurate en geavanceerde fysiologie die op dit moment beschikbaar is. Dat is de reden dat onze patiëntsimulatoren gebruikt worden bij gerenommeerde medische instituten wereldwijd en waarom zij de meest gekozen trainingsproducten zijn in hoog-risico omgevingen.


 

Hieronder staan alle patiënt simulatoren benoemd.

Voor meer informatie neem contact op met onze specialist, 06 218 907 87, op het gebied van patiënt simulatie.

CAE Luna

CAE Luna

CAE Luna is beschikbaar in drie verschillende patiënt configuraties (Base, Live, Advanced). Alle drie perfect ontwikkelt om u te helpen de juiste keuze te maken bij het selecteren van de opties die nodig zijn om de neonatale zorgvaardigheden te ontwikkelen en hiermee de resultaten van de patiënt te verbeteren.

CAE Juno

CAE Juno

CAE Juno biedt een uitgebreide trainingsmogelijkheid voor de verpleegkundige vaardigheden. De Juno kan uitgerust worden met tien mogelijke klinische SCE's.

CAE Ares

CAE Ares

Veelzijdig en betrouwbaar voor levensreddende training. CAE ARES combineert de eenvoud van een oefenpop voor de spoedeisende hulp met de ongeëvenaarde gemodelleerde patiëntfysiologie van CAE. Deze mannequin is geïntroduceerd voor de pre-hospitale en spoedeisende hulp zorgverleners. CAE ARES is ontworpen met functies waarop u kunt vertrouwen, dit wordt ondersteund door de kwaliteitsbelofte van CAE.

CAE Apollo™

CAE Apollo™

Zet een nieuwe standaard in realistische patiëntsimulatie. Jarenlang was METIman de standaard voor innovatie, loyaliteit, kwaliteit en meerwaarde in patiënt simulatoren. Nu, met uw hulp, hebben wij hem nog beter gemaakt. Met krachtige, nieuwe product eigenschappen, prachtige esthetiek en nog realistischere leerervaringen, leek het ons passend hem een nieuwe naam te geven. Maak kennis met CAE Apollo.

CAE Lucina™

CAE Lucina™

Ongeëvenaard, realistisch en veelzijdig voor de geboorte en vrouwelijke patiëntscenario’s. De CAE Lucina simulator biedt exceptionele betrouwbaarheid en weergave voor het oefenen van normale tot zeldzame geboortescenario’s en zorg in noodsituaties. Gebouwd op basis van CAE’s krachtige Fidelis programma, heeft CAE Lucina gevalideerde en geïntegreerde fysiologie die automatisch reageert op klinische interventies.

CAE Caesar™

CAE Caesar™

Trauma patiëntsimulator voor zorg bij urgente (oorlog) situaties. Omgeving factoren tijdens gevechten of andere urgente situaties kunnen vijandig zijn en vragen om noodzakelijke eerste hulp. Robuust, duurzaam en waterbestendig, CAE Caesar is een trauma patiënt simulator die kan worden gebruikt in verschillende soorten terrein, klimaten en andere uitdagende elementen. CAE Caesar is draadloos en kan op afstand worden bediend met het CAE Müse platform.

CAE Athena

CAE Athena™

's Werelds meest geavanceerde vrouwelijke patiënt simulator. CAE Athena zorgt ervoor dat studenten vertrouwen en vaardigheden ontwikkelen, voordat ze een vrouwelijke patiënt behandelen. Met realistische vrouwelijke proporties, anatomie en stemmen, leert zij gezondheidszorgteams klinische vaardigheden alsmede de beoordeling te verbeteren, omdat zij in een compleet gesimuleerde klinische ervaring terecht komen.

CAE HPS human patient simulator

CAE HPS® Human Patient Simulator

De enige simulator die echt ademt- voor anesthesie, ademhalings- en Intensive Care. De volwassen en de pediatrische CAE HPS zijn de enige mensgelijkende patiëntsimulatoren die vandaag de dag op de markt zijn, die echte gas uitwisseling via de ademhaling bieden. De CAE HPS is aan te sluiten op echte patiëntmonitoren of ventilatoren en reageert automatisch op het toedienen van echte anesthesiegassen, zuurstoftherapie en medicatie.

CAE PediaSIM

CAE PediaSIM®

Realistische fysiologie voor het oefenen van pediatrische zorg- dit omdat kinderen niet alleen maar kleine volwassenen zijn. CAE PediaSIM simuleert een zes jaar jonge patiënt met realistische luchtweg, borstkas en anatomische kenmerken om zo een grote reeks klinische interventies te ondersteunen. CAE PediaSIM is beschikbaar op het CAE HPS platform, dat is ontworpen voor anesthesie, ademhaling –en Intensive Care of het ECS platform, dat ontworpen is voor medicinale, zorg –en gezondheidswetenschappen.

CAE BabySIM

CAE BabySIM®

Baby patiënt simulator voor levensreddende kritieke zorg. Gestuurd door gevalideerde modellen van cardiovasculaire en pulmonaire neurologische systemen van zuigelingen, CAE BabySIM genereert automatische reacties op klinische interventies ter voorbereiding van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg op kritieke aandoeningen met betrekking tot zuigelingen.

CAE Müse

CAE Müse®

De kracht van gevalideerde fysiologische modellering. Met CAE Müse reageert uw patiënt simulator automatisch en nauwkeurig op behandelingen en ingrepen zodat u zich op uw leerlingen richten kunt. U kunt scenario's uitvoeren, patiënt parameters zo nodig wijzigen of de simulator ter plekke bedienen. Maak optimaal gebruik van de vrijheid en veelzijdigheid om scenario’s te schrijven en te bewerken los van scenario's uit het simulatie-lab met vier extra licenties voor Mac of PC.

CAE Vivo

CAE Vïvo™

Instructeur gedreven software voor volledige handmatige controle van uw simulaties. CAE Vïvo is een intuïtief, mobiel platform dat u toestaat om de CAE patiëntsimulatoren te gebruiken zonder gemodelleerde fysiologie. Creëer de patiënt die u wilt en leg snel de behandelingen en interacties vast. CAE Vïvo plaatst u in het centrum van de simulatie omgeving en verbindt u met uw deelnemer.

 

Meer informatie

 


Overige downloads


 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta