Menu

Amy - Asset Management for You

 

Asset Management for You | Track & Trace 'Amy'

Amy is uw nieuwe “collega” die op zoek gaat naar medische hulpmiddelen en apparatuur binnen uw organisatie. Amy zoekt waar hulpmiddelen staan en zorgt ervoor dat deze met 1 druk op de knop worden weergegeven. Amy weet niet alleen waar alles staat, maar vooral ook hoe lang het daar staat en welke route het heeft afgelegd. Dit zorgt ervoor dat apparatuur optimaal en efficiënt gebruikt wordt. Amy verhoogt de efficiency, geeft minder ergernis en verhoogt het werkplezier. Niemand ervaart zoeken tenslotte als een prettige bezigheid. Door voor Amy te kiezen legt u de basis naar toekomstig, vraag gestuurd werken.

Hoe werkt het?
Amy gebruikt een eigen uniek ontwikkeld software platform gecombineerd met specifieke op Wirepas gebaseerde hardware. Deze unieke combinatie lokaliseert hulpmiddelen en apparatuur die uitgerust zijn met een Wirepas tag op afdelings- en desgewenst zelfs kamer niveau. Uiteraard ziet Amy ook op welke verdieping de hulpmiddelen zich bevinden. Een gebruiksvriendelijke userinterface op de mobiele telefoon van de medewerkerkers (ondermeer verpleegkundigen, service- en logistiek medewerkers) geeft real-time inzicht in de locatie, het gebruik etc...

Amy bespaart tijd en geld
Amy helpt de betreffende medewerkers met het zoeken naar een beschikbare infuuspomp, speciale bedden, bladderscanner, rolstoelen, tilliften etc. Verpleegkundigen die minder hoeven te zoeken krijgen meer tijd voor het verlenen van persoonlijke zorg. Technische- en logistieke medewerkers delen de dag veel efficiënter in voor het verrichten van onderhoud en transport. Inkopers hoeven tot meer dan 20% minder te investeren in overcapaciteit van hulpmiddelen doordat deze efficiënter benut worden. Tevens wordt er daardoor met Amy dus ook fors bezuinigd op de servicekosten over niet aangeschafte overcapaciteit. Met behulp van Amy heeft u ook een real-time inzicht in aantallen en voorraden die in depot staan. Tevens worden vraagstukken beantwoord als ‘hoe vaak wordt het betreffende medisch hulpmiddel of apparaat nu eigenlijk gebruikt?

Zeer gebruiksvriendelijk, speciaal voor de zorg
Amy is zo ingericht dat het niet uitmaakt op welke afdeling iemand werkzaam is. Amy is universeel inzetbaar voor eenieder die in het bezit is van een smartphone ongeacht het gebruikte besturingssysteem (iOS/Android/Windows) Het beeld wat Amy laat zien is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zodat het voor eenieder gemakkelijk te begrijpen is. Amy maakt het leven van zorgprofessionals direct een stuk makkelijker!

Amy Senses
Als uw instelling uitgerust is met de benodigde Wirepas infrastructuur zijn er naast het lokaliseren van hulpmiddelen nog een aantal extra zaken die eenvoudig tegen zeer lage kosten kunnen wordt toegevoegd. Denk hierbij aan het meten in specifieke ruimten van’

  • Temperatuur
  • Luchtvochtigheid
  • Luchtkwaliteit (CO2 meting)
  • Licht
  • Beweging

Naast het meten van deze waarden is Amy voorzien van de benodigde alert functionaliteit. Zodra een bepaalde waarde boven of beneden een bepaalde drempelwaarde komt worden er volledig automatisch e-Mail- en SMS alerts gegeneerd. Amy Senses voorziet ook nog eens in historische overzichten zoals het verloop van de luchtkwaliteit of temperatuur gedurende een bepaalde (instelbare) periode. Dit laatste kan handig zijn bijvoorbeeld voor inspecties met betrekking tot de geboden luchtkwaliteit.

Uitvoering
Samengevat is Amy breed inzetbaar stand-alone maar ook gekoppeld met bestaande systemen zoals bijvoorbeeld uw asset management systeem. Dan wordt het plots mogelijk om in één en hetzelfde systeem zowel de historie van hulpmiddelen de inzet en locatie van deze hulpmiddelen in beeld te hebben.

Amy is schaalbaar en kan per afdeling starten of zelfs per deel van een afdeling starten. Zo kunt u de voordelen op een laagdrempelige wijze ervaren voordat de samenwerking wordt uitgebreid over de gehele organisatie!

Nieuwsgierig geworden? QRS heeft alle ruimte om ook binnen uw organisatie tegen geringe kosten een vrijblijvende pilot te staren zodat u de voordelen voor uw organisatie zelf kunt ervaren! Neem hiervoor direct contact op met onze Amy product manager Jan-Peter Verheyden via [email protected] of 06-34738580

 

Bekijk hieronder een fragment over AMY in het NOS Journaal.

 

 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta