Menu

Medische apparatuur

Wij zijn deskundige op het gebied van
medische apparatuur en inrichting!

Naast de verkoop van medische apparatuur verzorgen wij ook de opleiding voor gebruikers. Ons team bestaat uit professionals die al jarenlang werkzaam zijn in de medische branche. Thema’s waarbij wij onze klanten helpen zijn medicatieveiligheid, trauma en reanimatie, bewaking en defibrillatie en het besparen van tijd en kosten. Samen met de klant zoeken wij naar de beste oplossing.

Smart System Amy

Amy is uw rechterhand, voor het snel lokaliseren van medische hulpmiddelen en apparatuur die u op dat moment nodig heeft middels een handige app op de mobiele telefoon.

Bestelbord Order-IT

Order-it is een automatisch bestelbord waarop medicarts hangen die voorzien zijn van een RFID-chip. Met medicarts bedoelen we de labels die op het bestelbord geplaatst kunnen worden.

Mindray AED

De Mindray AED’s, zorgen ervoor dat u snel kunt reageren op een hartstilstand, waar u zich ook bevind. Het zijn betrouwbare en eenvoudige defibrillatoren, die door ervaren en onervaren hulpverleners gemakkelijk te gebruiken zijn.

Mindray BeneFusion nSerie

Het Mindray BeneFusion nSerie infuusportfolie biedt een mooie oplossing binnen de infusietherapie. Deze BeneFusion productlijn levert een buitengewone prettige gebruikerservaring, veiligere en geavanceerde medicatie technologieën en een efficiëntere oplossing voor workflowbeheer.

ViSi Mobile

Het ViSi Mobile-systeem is ontworpen om continue monitoring van patiënten te kunnen bieden binnen zorginstellingen zoals ziekenhuizen. ViSi Mobile is een kleine monitor, die om de pols van de patiënt gedragen wordt. Hiermee kan men de vitale functies continu monitoren.

ViSi Mobile

De ivWatch helpt clinici bij het bieden van de hoogste kwaliteit zorg door perifere IV infiltraties en extravasaties in een vroeg stadium te detecteren, zodat letsel bij de patiënt (grotendeels) kan worden voorkomen. De niet-invasieve technologie bewaakt de IV-status van uw patiënt continu.

Codonics Safe Label System

Het Codonics Safe Label System SLS 550i, onderscheiden door innovatie, is een complete oplossing om de gezondheidszorg te perfectioneren door het verbeteren van de veiligheid van de patiënt en het naleven van de regelgeving in de operatiekamer (OK), of waar spuiten dan ook worden voorbereid.

Monidrop

De monidrop® is een geavanceerde druppelteller voor zwaartekrachtinfusie, gekoppeld aan een overzichtsscherm om uw infusen optimaal te monitoren. Het is bedacht en ontwikkelt door het bedrijf Monidor.

Visensia

Visensia Safety Index is een door algoritmen aangedreven technologie en biedt een platform voor patiëntmonitoring en bewaking op afstand. De Visensia kan patiënten identificeren die het risico lopen op klinische achteruitgang, uren voordat de meeste artsen en verpleegkundigen dat kunnen.

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta