Menu

Gezonde gemeenschappen

 

Gezonde gemeenschappen

QRS streeft ernaar om een productportfolio van topklasse aan te bieden, gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en een scala aan op maat gemaakt advies. Wij zijn toegewijd aan het naleven van regelgevende vereisten, het bereiken van de hoogste normen op het gebied van patiëntgezondheid en – veiligheid, en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Om hoogwaardige producten en diensten te waarborgen, werken we samen met leveranciers om duurzame praktijk te verbeteren in de gehele waardeketen. Daarnaast monitoren we klanttevredenheid en de frequentie van klachten en incidenten, inclusief terugroepacties, om snel eventuele problemen te identificeren en aan te pakken in samenwerking met onze leveranciers. Sinds 2021 zijn we dan ook volledig MDR-gecertificeerd.

Tevens streven we ernaar de lokale gemeenschap te betrekken bij onze activiteiten om bij te dragen aan economische en sociale ontwikkeling. Dit doen we onder andere door personeel uit de regio aan te nemen, stages aan te bieden en goede doelen te sponsoren. QRS is toegewijd aan het beschermen van de gezondheid en het welzijn van consumenten en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

 

Kwaliteitsbeloften

  • Organisaties voorzien van een actueel productportfolio dat voldoet aan alle wet- en regelgeving.
  • Continue verbetering van product- en klanttevredenheid door proactief post-marktonderzoek.
  • Ondersteuning bieden aan organisaties door professionele kwaliteitsborging van producten en diensten.
  • Actief bevorderen van leveranciersrelaties en controleren van productie via doorlopende communicatie en nauwkeurige afspraken.

 ISO 13485

Activiteiten ter verbetering van kwaliteit en veiligheid

Partnerschap in veiligheid

Onlangs heeft QRS een belangrijke stap gezet om gemeenschapsveiligheid te bevorderen door de installatie van een AED aan de buitenzijde van het bedrijfspand op Flight Forum in Eindhoven.

Medical Device Regulation

Met vertrouwen bevestigen we dat we voldoen aan alle eisen en voorschriften die gesteld worden vanuit de Medical Device Regulation (MDR).

Educatieve Partnerschappen

Als onderdeel van onze toewijding aan gezonde gemeenschappen en duurzame ontwikkeling, heeft QRS een nauwe samenwerking met diverse scholen in Eindhoven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), is binnen QRS al jarenlang een begrip. Hiermee nemen we onze verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan de maatschappij en kwaliteit van leven.

 
 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta