Menu

Gezonde mensen

 

Gezonde mensen

In ons streven naar een gezonde en ethische werkomgeving, staan we garant voor goede arbeidsomstandigheden binnen onze eigen faciliteiten en streven we naar het voorkomen en minimaliseren van negatieve effecten op de mensenrechten in al onze wereldwijde activiteiten. Wij zijn vastbesloten om niet alleen onze gedragscode na te leven, maar ook ervoor te zorgen dat onze leveranciers voldoen aan de Leverancierscode, het beleid verantwoorde inkopen, de universele verklaring van de rechten van de mens van de VN en de ILO-verdragen.

Onze gedragscode vertegenwoordigt de kernwaarden van QRS en fungeert als leidraad bij het nemen van weloverwogen beslissingen in ons dagelijks werk. Het is een instrument dat onze ondernemersgeest bevordert terwijl we tegelijkertijd hoge morele en ethische normen handhaven in al onze zakelijke activiteiten. Om deze principes te waarborgen, werken we nauw samen met onze leveranciers en zakenpartners om ervoor te zorgen dat alle goederen en diensten onder duurzame en verantwoorde omstandigheden worden geproduceerd. Het is cruciaal voor ons om het geheel productieproces te begrijpen, inclusief de milieu- en sociale impact, transport- en opslagmethoden. Transparantie en communicatie in de hele waardeketen zijn daarom van het grootste belang voor ons en we geven voorrang aan samenwerking met lokale partners.

 

Zakelijke ethische toezeggingen:

  • Naleven van de gedragscode en kernwaarden.
  • Bevestiging verkrijgen van naleving van de leverancierscode.
  • Uitvoeren van zorgvuldigheid volgens de leverancierszorg-vuldigheidsprocedure.

Activiteiten ter verbetering van ethische toezeggingen

CSR Audit team

Binnen QRS staat het bevorderen van een eerlijke en duurzame waardeketen centraal. In dit interview, delen we de werkwijze met betrekking tot...

 
 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta