Menu

Whistleblowing

 

Whistleblowing

Bij QRS streven we ernaar op een eerlijke en ethische manier zaken te doen, wat de basis vormt van onze goede reputatie. We handhaven hoge normen in lijn met onze gedragscode en streven naar een transparante zakelijke omgeving. Als werknemer bij QRS heb je een cruciale rol door zorgen te uiten over mogelijke wetsovertredingen, schendingen van onze gedragscode of andere ernstige ethische kwesties. We bevorderen een cultuur waarin het aanmoedigen van openheid centraal staat, zonder angst voor vergelding voor eerlijke bezorgdheden.

Alle meldingen worden serieus genomen, onderzocht en opgevolgd. Personen die verantwoordelijk zijn voor overtredingen worden passend aangepakt. Lokale ‘whistleblowing-teams’ moeten beslissingen en resultaten van afgeronde onderzoeken rapporteren aan het overkoepelende ‘whistleblowing-team’ van moederorganisatie Asker. De statistieken worden regelmatig gepresenteerd aan de Raad van Bestuur.

Rapportage van zorgen kan op verschillende manieren plaatsvinden:

  • Neem contact op met uw manager, managementteam, HR-afdeling of juridische afdeling.
  • Online via ons WhistleB-kanaal: http://www.report.whistleb.com/en/asker en selecteer aan de rechterzijde de entiteit: QRS Healthcare.
  • Of als u van mening bent dat interne en directe behandeling van een zorg door QRS niet mogelijk is (bijvoorbeeld wanneer zorgen of vermoedens betrekking hebben op de CEO van de Groep of een bestuurslid), dan gebruikt u de whistleb van moederorganisatie Asker.

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta