Menu

Certificaten

QRS beschikt over een diversiteit aan certificaten waarop we als bedrijf erg trots zijn. Onderstaand lichten we een aantal certificaten toe.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Het MVO managementsysteem van QRS voldoet aan de gestelde eisen in de norm De MVO-Wijzer (gebaseerd op de richtlijnen ISO 26000). Het MVO managementsysteem certificaat is een objectief bewijsmiddel dat onze organisatie een managementsysteem heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


Kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat wij als QRS-zijnde goed beheersen dat onze producten of diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden zoals wetgeving. Wij borgen hiermee continue verbetering van kwaliteit.


Milieumanagementsysteem ISO 14001:2015

ISO 14001 is de kwaliteitsmanagementnorm voor een milieumanagementsysteem. Binnen QRS wordt het milieumanagementsysteem gebruikt om zo een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering hiervan te borgen.


Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meet- en registratieinstrument en tevens een kwaliteitskeurmerk van TNO dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Met dit certificaat toont QRS aan dat we mensen helpen met een afstand tot de arbeidsmarkt om zo terug te keren in het bedrijfsleven.


 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta