Menu

Nederland Hartzeker

 

"Samen redden we levens"

Nederland HartzekerMet ingang van april 2024 zijn we een samenwerking aangegaan met Nederland Hartzeker. Dit met als doel om meer openbare AED-zones in het hele land te creëren, waardoor essentiële medische hulpmiddelen toegankelijk worden voor iedereen in geval van nood.

 

Over Nederland Hartzeker

Nederland Hartzeker is een organisatie die zich inzet voor het vergroten van het aantal ‘Hartzekere’ zones in Nederland. Als initiatiefnemer van het Hartzeker-programma streven ze ernaar om openbare AED-zones te creëren, waar essentiële medische hulpmiddelen zoals AED’s beschikbaar zijn voor gebruik in geval van een hartstilstand of andere levensbedreigende situaties. Door middel van samenwerkingen met bedrijven, gemeenschappen en lokale overheden, faciliteert Nederland Hartzeker de installatie en het onderhoud van AED-apparatuur op strategische locaties, waardoor de respons op noodgevallen wordt verbeterd en levens kunnen worden gered.

 


"Wel de lusten van een AED, niet de lasten"


 

Optimaliseer uw gemoedsrust met onze AED all-in abonnementsvorm

Met ons toegankelijke abonnement wordt u volledig ontzorgd. Wij verzorgen de aanschaf, installatie, onderhoud, beheer en service in samenwerking met Nederland Hartzeker. De AED en de buitenkast worden continu gemonitord, zodat u altijd verzekerd bent van een werkende AED. Ervaar maximaal gemak en zekerheid met onze dienst.

 

Voordelen

 • Geen investering vooraf nodig
 • Geen risico’s tijdens de looptijd
 • Geen zorgen over de werking van de AED

 

Overige mogelijkheden

Naast het all-in abonnement kijken we graag naar klant specifieke behoeften om te zien hoe we u of uw organisatie verder kunnen helpen. Met onze uitgebreide expertise denken we met u mee en bieden we maatwerkoplossingen aan. Het beheer van AED´s en buitenkasten kan zowel onder uw eigen beheer vallen als onder ons beheer, afhankelijk van uw voorkeur.

AED Hartzeker

 

Wat is inbegrepen in een abonnement?

 • Een levensreddende AED
  U ontvangt een hoogwaardige AED van gerenommeerde fabrikanten, eenvoudig in gebruik en met meertalige opties.
 • Buitenkast voor uw AED
  Bij uw abonnement krijgt u een Rotaid 24/7 AED kast. Deze robuuste kast biedt maximale bescherming voor uw AED, met verlichting, verwarming en 24-7 monitoring voor optimale vindbaarheid en veiligheid.
 • Informatiebord
  Boven de AED/kast wordt een informatiebord gemonteerd. Dit bord informeert omwonenden en biedt instructies voor het handelen bij een acute hartstilstand.
 • Installatie, service & onderhoud
  Een gecertificeerd installatiebedrijf installeert uw AED, en alle service- en onderhoudskosten zijn gedurende de volledige abonnementsperiode inbegrepen.
 • 24/7 live monitoring
  Met de Rotaid 24/7 kast monitoren we uw AED continu, waardoor we direct op de hoogte zijn van eventuele wijzigingen in de status van uw AED, zoals verwijdering.
 • Verzekering
  De AED en kast worden de gehele abonnementsperiode verzekerd tegen diefstal en vandalisme, zonder eigen risico.
 • Online training
  U ontvangt een online training gericht op het herkennen van een acute hartstilstand, wat waardevolle tijd bespaart in noodsituaties. Optioneel kunt u ook een fysieke training “reanimatie en gebruik AED” bij ons boeken.

 

Vanaf €54,95 (excl. BTW) per maand creëert u een “hartzekere zone” voor iedereen in de omgeving. U sluit het abonnement af voor de aankomende 5 of 8 jaar.

Doet u mee?


Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of onze productspecialist Peter Bevers.

Sales Support
[email protected]
06 460 119 09

 
 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta