Menu

Afvalzakken Paardekooper

 

Afvalzakken “Bewust omgaan met het milieu”

In de zorgsector staat afvalscheiding centraal, met een focus op het effectief scheiden van medisch afval. Zorginstellingen implementeren hiervoor strikte protocollen en gebruiken gespecialiseerde afvalzakken, zoals econormzakken, om te voldoen aan de hoge hygiënenormen en duurzaamheidsdoelen. Deze doelgerichte aanpak draagt bij aan een veilige en milieubewuste afvalverwerking in de (Nederlandse) gezondheidszorg.

 

Uitgebreid assortiment

Ontdek een uitgebreid assortiment aan afvalzakken, beschikbaar in transparante, grijze en diverse kleuren, en in verschillende diktes en formaten. De zakken zijn ontworpen voor uiteenlopende soorten afval en passen perfect bij diverse afvalbakken, waaronder de econormzakken die speciaal geschikt zijn voor de medische sector, huisvuilzakken (waaronder de vertrouwde KOMO-afvakzak) of pedaalemmerzakken.

Ieder type zak is zorgvuldig ontwikkeld om aan specifieke behoeften te voldoen en draagt bij aan een doeltreffende afvalscheiding. Daarnaast biedt Paardekooper afvalzakken gemaakt uit een scala aan materialen, waaronder lichtgewicht LDPE, stevig HDPE en zelfs van composteerbare materialen.

Met onze diversiteit aan afvalzakken en acessoires bieden wij oplossingen voor een duurzaam afvalbeheer, waarbij we rekening houden met zowel de functionele eisen als de ecologische impact. Maak de keuze voor bewuste afvalscheiding met de veelzijdige opties die wij aanbieden.

 

Handhaven van hygiëne, veiligheid en duurzaamheid.

 

 • Hoogwaardige materialen - duurzaam
  De afvalzakken voor de zorg worden vervaardigd met gebruik van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strikte normen en voorschriften. Deze materialen bieden niet alleen duurzaamheid, maar zorgen er ook voor dat de zakken bestand zijn tegen verschillende soorten afval die in de zorg worden gegenereerd.
 • Veilige en hygiënische oplossingen
  De veiligheid en hygiëne van zorgomgevingen zijn van het grootste belang. Daarom zijn de afvalzakken ontworpen met speciale aandacht voor lekbestendigheid en geurbestrijding, waardoor de risico’s op besmetting worden geminimaliseerd en een schone omgeving wordt gehandhaafd.
 • Kleurcodering voor efficiënt afvalbeheer
  Om het afvalsorteerproces te vergemakkelijken, bieden we afvalzakken in verschillende kleuren. Deze kleurcodering helpt zorgprofessionals bij een efficiënte en nauwkeurige classificatie van afvalstromen, waardoor ze kunnen voldoen aan de strengste afvalbeheernormen in de zorgsector.
 • Diverse maten en capaciteiten
  We begrijpen dat er binnen de zorg diverse afvalbeheerbehoeften zijn. Daarom bieden we afvalzakken in verschillende maten en capaciteiten, zodat zorginstellingen kunnen kiezen wat het beste past bij hun specifieke vereisten en toepassingen.
 • Certificeringen en kwaliteitsborging
  Om de hoogste normen in kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen, voldoen de afvalzakken die wij aanbieden aan relevante certificeringen en normen binnen de zorgsector. Dit geeft onze klanten vertrouwen dat ze kunnen rekenen op producten van consistente en hoogwaardige kwaliteit.

 


Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Indien u gebruik maakt van ons bestelportaal gaat u direct naar het online aanbod waar u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatst.

Sales Support
[email protected]
088 730 5800

 
 
 
 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta