Menu

Curas

Curas

Curas®, het merk voor hygiënische- en disposable producten bedoeld voor de gezondheidszorg.

Al meer dan 10 jaar is QRS distributeur van Curas® binnen de Benelux. Curas® is een internationaal merk voor disposable medische hulpmiddelen en producten gericht op hygiëne. De productgebieden richten zich voornamelijk op de algemene verpleging, de facilitaire benodigdheden en incontinentie. De producten zijn van hoge kwaliteit en bieden een gebruiksvriendelijke ondersteuning.

In een moderne zorgomgeving, staat tijd gelijk aan geld. Maar daarnaast zijn ook andere aspecten belangrijk, zoals; opslagruimte, verpakkingsmateriaal, transport, productinformatie, documentatie en duurzaamheid. Met al deze factoren wordt rekening gehouden binnen de ontwikkeling van de Curas® producten.

Algemene verpleging
Curas hulpmaterialenBinnen het aanbod van algemene verpleging, vindt u medische hulpmiddelen en verbruiksartikelen die betrekking hebben op de dagelijkse zorg en verpleging van patiënten en eindgebruikers. Denk hierbij aan disposable pulpmaterialen, medische weegschalen, washandjes, natte doekjes, handschoenen en houders om deze producten netjes op te bergen.

Hygiëne pulp™ materialen
Binnen QRS bieden wij een zeer breed scala van disposable pulp materialen. De Hygiëne pulp™ producten, voor eenmalig gebruik, bieden extra comfort en veiligheid aan zowel de patiënten als het personeel. De materialen zijn altijd schoon (nieuw), vrij van bacteriën en voelen niet hard of koud aan. Daarnaast zijn de kosten voor Hygiëne pulp™ producten lager dan het totale kostenplaatje voor het behandelen, wassen en steriliseren van herbruikbare alternatieven, gemaakt van staal en kunststof.

  • 100% gerecycled materiaal;
  • 100% biologisch afbreekbaar;
  • Geen toegevoegde kleurstoffen;
  • CE gemarkeerd;
  • Voldoen aan de internationale normen zoals MDD2007/47/EED en ISO9001:2000.

 

Curas dispoasble pulp materialen

 


Bekijk ook ondestaande video.

 

 

Facilitaire benodigdheden
Curas® is erg actief op het gebied van facilitaire benodigdheden. De reden hiervoor is dat zij duidelijk de noodzaak begrijpen om hoogwaardige, kosteneffectieve producten op de markt te brengen. Producten die binnen dit segment vallen zijn onder andere beschermende kleding, oplosbare zakken, afvalzakken, rekken en dispensers.

Incontinentie
Op het gebied van urologie en incontinentie, houdt Curas rekening met twee belangrijke aandachtspunten:

  1. Curas® brengt uitsluitend producten op de markt naar eindgebruikers en patiënten die getest en bewezen veilig zijn in gebruik. Ieder product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd vanuit sterke producteigenschappen.
  2. Het voor Curas® van groot belang dat ieder Curas-product dat wordt gebruikt, de levenskwaliteit en het gebruikscomfort van zowel de patiënten als de gebruikers verbetert. Curas® streeft ernaar om producten te leveren die de mobiliteit en het comfort in gebruik tijdens de behandeling en de zorg verbeteren.

Producten die vallen binnen dit assortiment zijn o.a. katheters, urinezakken en ondersteunende producten voor de urologie.

Bent u benieuwd naar de producten van Curas®, of heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via onze sales support afdeling. Het assortiment dat wij online tonen, is slechts een greep uit het gehele assortiment dat we kunnen bieden. Mocht u een product dus niet kunnen vinden, dan horen wij dat graag van u!

 

Sales support
[email protected]
0412-690461

 


Downloads

 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta