Menu

CELOX PPH

 

CELOX™

CELOX, als onderdeel van Medtrade, vertegenwoordigt een belangrijke pijler in de missie van Medtrade om innovatieve medische oplossingen te bieden die levens kunnen redden en de kwaliteit van de gezondheidszorg wereldwijd kunnen verbeteren. CELOX is gespecialiseerd in het aanpakken van enkele van de meest urgente medische uitdagingen, met name met het stoppen van ernstige bloedingen bij traumatische verwondingen. Recent hebben zij hun nieuwste product mogen introduceren, namelijk CELOX PPH.

De introductie van CELOX PPH markeert een opwindende mijlpaal voor Medtrade. Dit baanbrekende product heeft het potentieel om levens te redden en de kwaliteit van de zorg voor vrouwen wereldwijd aanzienlijk te verbeteren.

 

CELOX PPH

Celox PPHCELOX PPH richt zich specifiek op het beheersen van een uterus postpartumbloeding (PPH), een ernstige complicatie die jaarlijks miljoenen vrouwen treft en tot een aanzienlijk aantal maternale sterfgevallen leidt. Deze CE-gecertificeerde oplossing komt nu als veelbelovende oplossing naar voren.

 

Wat maakt CELOX PPH zo bijzonder?

Het vermogen om snel en effectief postnataal bloedverlies te beheersen in elke omgeving, zonder de noodzaak van stroom, zuiging, zoutoplossing of specifieke opslagomstandigheden. Het product heeft bewezen indrukwekkende resultaten te behalen, met een 100% hemostase voor graad 1 en 2 bloedingen en een opmerkelijke 78% vermindering van het aantal hysterectomieën in vergelijking met de huidige behandelingsmogelijkheden.

 

Uitgebreid KLINISCHE ERVARING die aantoont:

  • 100% hemostase voor graad 1 en 2 (tot 2500 ml) bloeding bij alle bevallingen;
  • 78% vermindering van hysterectomieën in vergelijking met de huidige standaardzorg;
  • Veilig en eenvoudig te gebruiken met minimale vereisten voor producttraining.

Dit nieuwe product zal artsen en verloskundigen in staat stellen om met vertrouwen en effectiviteit PPH-gevallen aan te pakken, met als uiteindelijk doel het verminderen van maternale sterfte en het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van moeders wereldwijd.

 

20%
Failure rates of
existing devices

 

14m
Women impacted
Globally by PPH

 

20%
Maternal deaths due
to PPH worldwide

 

80k
Annual Deaths caused by PPH
Postpartum Haemorrhage is the leading cause of maternal mortality worldwide representing over 80,000 deaths worldwide.
7.2% to 25.7%
Rate of PPH (Blood loss >500ml) across all global markets
The rate of PPH varies significantly across both low income and developed nations with an incidence ranging from 7.2% to 25.7% variable by geographic region (defined as >500ml blood loss in vaginal births) representing over 14 million pregnant woman who suffer from this condition.

 

De CELOX technologie

Snelwerkend hemostaticum:

  • Creëert een robuuste gelplug die de bloedingsplaats afdicht;
  • Werkt onafhankelijk van het klassieke stollingspad.

 

Veilig en klinisch effectief ondersteund door een reeks peer-reviewed klinische publicaties.

Met meer dan 17 jaar ervaring in het wereldwijd beheer van hemostase met behulp van CELOX™-technologie in trauma, noodhulpdiensten en militaire toepassingen, zijn we gepassioneerd over het uitbreiden van de toepassing van deze innovatieve oplossing om een unieke benadering te creëren om de wereldwijde uitdaging van PPH op te lossen.

 

 

Downloads

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze productspecialist Lisa Kerkhof via onderstaande contactgegevens.

Accountmanager
Lisa Kerkhof
[email protected]
06 45 36 89 24

 
 

 


 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta