Menu

DeRoyal® – Producten voor de gezondheidszorg

DeRoyal® – Producten voor de gezondheidszorg

DeRoyal® staat voor “Improving Care, Improving Business®”

Het bedrijf vervaardigt, verhandelt en verkoopt wereldwijd producten voor de gezondheidszorg. Elk product uit de DeRoyal divisies; Chirurgie en Acute zorgverlening, Orthopedie en Implantaten en Wondverzorging ontstaat uit als antwoord op werkelijke behoeften en is gebaseerd op het advies en de bijdragen van clinici. Zij ontwikkelen innovatie!

DeRoyal, opgericht in 1973 met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten, exploiteert faciliteiten in vijf landen, en in vijf Amerikaanse staten op 26 locaties. DeRoyal heeft meer dan 2000 werknemers in dienst en vervaardigt meer dan 25.000 verschillende producten.

De productlijn voor Chirurgie en Acute zorgverlening omvat vier groepen: Chirurgie en Medische zorg, Anesthesie, Verloskunde en Neonatologie en Kathlab – met honderden artikelen die zijn ontworpen voor gebruik in praktisch elk type omgeving voor acute zorgverlening.

Chirurgie en Acute zorgverlening
De productlijn voor Chirurgie en Acute zorgverlening omvat vier groepen: Chirurgie en medische zorg, anesthesie, verloskunde en neonatologie en kathlab. De Royal's chirurgische productlijn bevat honderden artikelen voor ieder type omgeving voor acute zorgverlening en zijn ontworpen om zowel kwaliteit als kosteneffectiviteit te bieden.

Eén van de meest verkochte producten door QRS, zijn de temperatuur monitoring probes. Zie hieronder:

 

Orthopedie
Bij DeRoyal betekent patiëntenzorg dat wij u de best mogelijke hulpmiddelen aanbieden, om uw patiënten de best mogelijke zorg te verlenen. Van trauma tot revalidatie, alles wat u maar nodig heeft.

Patiënten zorg
DeRoyal streeft ernaar de beste medische hulpmiddelen te bieden, zodat u als zorgprofessional goede zorg aan uw patiënten kunt verlenen.

Wondverzorging
DeRoyal biedt een geavanceerde, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare lijn aan wondverbanden die alle fasen en stadia van wondverzorging beslaat: verbanden voor acute en chronische wonden en verbrandingen.

QRS Healthcare vertegenwoordigt het merk exclusief binnen Nederland. Wij laten u graag kennismaken met de hoogwaardige kwaliteit van de producten, de betaalbaarheid en bovenal het gebruiksgemak dat u in staat stelt uw patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Meer informatie
Bent u benieuwd naar de producten van DeRoyal en wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of neem direct contact op met één van onze accountmanagers. Voor aanvullende productinformatie, bekijkt u het online aanbod. Houd er rekening mee dat het assortiment dat wij online tonen, slechts een greep is uit het gehele assortiment dat wij kunnen aanbieden. Mocht u het juiste product niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op.

 

 


 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta