Menu

First15

 

Het ontstaan van First15

First15 is een jong bedrijf en opgericht in 2020 door drie mannen met de missie; “Dat iedereen levensreddend kan handelen”. Gedurende hun tijd als operators bij de speciale eenheden van defensie en politie hebben zij waardevolle ervaring opgedaan in het verlenen van noodhulp tijdens stressvolle situaties. In deze periode hebben ze gemerkt dat bij ernstige ongelukkigen, waarbij levensreddende handelingen cruciaal zijn om slachtoffers te helpen overleven of ernstiger letsel te voorkomen, de bereidheid om te helpen aanwezig is. Echter, enkele obstakels kunnen vaak in de weg staan:

  • Onzekerheid en onbekendheid;
  • Onoverzichtelijke EHBO koffer met veel meer items dan nodig bij een levensbedreigende situatie (zeker bij stress);
  • Het ontbreken van een EHBO-training.

Om deze problemen aan te pakken, heeft First15 een Life Saving Kit ontwikkeld die mensen helpt om zowel de wil als het vermogen te hebben om te helpen. 

 

“First15, het meest complete pakket dat levens redt in bijna elke situatie.”

 

First15 AID packFirst15 is een life saving kit die alle essentiële benodigdheden bevat die nodig zijn. Jaarlijks vinden er meer dan 100.000 ernstige ongevallen plaats. De eerste 15 minuten zijn het meest essentieel voor de overlevingskansen en het voorkomen van langetermijneffecten. Naast de essentiële benodigdheden in het pakket, bevat deze duidelijke instructies die iedereen kan volgen om levensreddend te handelen, totdat professionele medische hulp arriveert.

Wat zit er in de life saving kit?

  • Instructiekaart
  • Tourniquet
  • Nitril handschoenen
  • Noodverband
  • Beademingsmasker
  • Reddingsdeken

 

De life saving kit is geschikt in bijna elke situatie

First15 heeft de kleine life saving kit ontworpen die onder stress kan worden gebruikt en in allerlei situaties binnen handbereik is. Leg hem als bedrijf of (sport)vereniging op een vaste plek neer, stop hem als individu in je tas, auto of leg het naast de AED, indien aanwezig.

First15 pack use

 

Wat maakt dit pakket zo uniek?

De F15 Tourniquet! De F15 tourniquet stelt mensen in staat om een levensbedreigende bloeding te stoppen en de tijd te overbruggen totdat professionele, medische hulpverlening arriveert. Het unieke aan deze tourniquet is dat deze door iedereen gebruikt kan worden. Er is dus geen medische achtergrond of specifieke opleiding/ cursus vereist. De combinatie van eenvoud en het feit dat de tourniquet op volwassenen, kinderen en dieren toepasbaar is, onderscheidt deze elastische belt tourniquet zich van andere tourniquets. De First15 tourniquet voldoet aan de Medical Device Regulation, is aangemeld en geregistreerd in Eudamed en is CE gemarkeerd.

 

 


Downloads

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta