Menu

Sol Millennium

 

SOL Millennium

SOL-Millennium is een wereldwijd opererend bedrijf in de medische sector met vestigingen over de hele wereld, opgericht in 1982. Als een van de grootste fabrikanten ter wereld van naalden, spuiten en bloedafname-producten, bieden zij een uitgebreid assortiment medische benodigdheden voor diverse marktsegmenten. De innovatieve technologie draagt bij aan het verminderen van onnodige prikaccidenten, bespaart op medicatie en verbetert de ervaring van zowel zorgverleners als patiënten.

 

Marktsegmenten SOL Millennium:

  • Diabeteszorg
    de productlijn voor diabeteszorg richt zich op het welzijn van zorgverleners door meerdere veiligheidsproducten te bieden die helpen bij het voorkomen van prikongevallen op de werkvloer.
  • Medicatietoediening
    of het nu wordt toegediend via percutane injectie, via poorten of stopkranen, of door het spoelen van I.V.-lijnen na medicatietoediening, de complete lijn producten voor medicatietoediening en infusie is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van zorg, gemak en veiligheid.
  • Bloedafname en diagnostiek
    de beste medische resultaten beginnen met de juiste diagnose. Een nauwkeurige diagnose begint met het meest representatieve monster. De beste monsters zijn afhankelijk van de best beschikbare apparatuur, en dat is wat Sol-Millennium biedt in elke testomgeving.

 


“SOL MILLENNIUM – BUILDING A HEALTHIER TOMORROW”


 

Focus op diabetes, medicatietoediening, infusie en bloedafname van SOL Millennium

Spuiten en naalden
Binnen QRS bieden we een hoogwaardig en uitgebreid aanbod aan spuiten en naalden van SOL Millennium. Of het nu gaat om injectiespuiten, insulinespuiten of specifieke naalden voor injecties, het assortiment is ontworpen om aan de diverse behoeften van de gezondheidszorg te voldoen.

Injectiespuiten
Injectiespuiten zijn ontworpen voor eenmalig gebruik, wat zorgt voor hygiëne. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, 2 en 3-delig, maten en volumes, en met verschillende aansluitingen, waardoor zorgprofessionals flexibiliteit hebben bij het doseren van de medicatie. SOL Millennium biedt zowel conventionele spuiten, als veiligheidsspuiten aan.

Insulinespuiten
Voor insuline-afhankelijke patiënten, bieden we specifieke insulinespuiten. Deze zijn nauwkeurig gekalibreerd om de juiste dosering te waarborgen, een cruciaal aspect in diabetesmanagement. We bieden zowel de standaard insulinespuiten, als de veilige variant aan.

Injectienaalden
Injectienaalden worden gebruikt voor het toedienen van vloeistoffen, medicijnen of het afnemen van bloed. Het assortiment injectienaalden omvat diverse maten en lengtes, zorgvuldig ontworpen voor nauwkeurige penetratie en comfortabel gebruik in verschillende medische procedures. Dit assortiment bestaat uit zowel veilige naalden (tegen prikaccidenten) als de conventionele non-safety naalden. Maar ook bieden we de optreknaalden aan, zowel met als zonder filter. Tot slot bieden we pennaalden aan, voor de meest gebruikte insulinepennen.

Injectienaalden Sol Millennium

Bloedafname
Onze uitgebreide collectie bloedafnameproducten omvat alles wat u als zorgprofessional nodig heeft voor een efficiënte en nauwkeurige bloedafnameprocedure. We bieden o.a. bloedafnamenaalden met en zonder houder, veilige multi-sample naalden, bloedbuizen en diverse accessoires.

Bloedafname Sol Millennium

 

 

Veiligheid

Veiligheid
SOL Millennium zet zich in voor het verbeteren van de veiligheid en het welzijn van zorgverleners, patiënten en andere betrokkenen door het risico op prikongevallen te verminderen.

Kwaliteit

Kwaliteit
Ze bieden een verscheidenheid aan gepatenteerde producten die zijn ontworpen om zorgverleners te ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke zorg.

Innovatie

Innovatie
Als wereldwijd opererend Healthcare bedrijf is SOL Millennium toegewijd aan het onderzoeken en ontwikkelen van innovatieve producten die voldoen aan veranderende klinische behoeften en bijdragen aan een gezondere toekomst

Wereldwijde aanwezigheid

Wereldwijde Aanwezigheid
Sol-Millennium Group heeft wereldwijd bereik met kantoren in Shanghai (Azië-Pacific), Chicago (Noord-Amerika), São Paulo (Zuid-Amerika) en Warschau (EMEA).

Ethiek en Compliance

Ethiek en Compliance
Sol Millennium zet zich actief in voor het handhaven van compliance en streeft naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

 

Sol Millennium - Who We Are

 

 


 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Sales Support
[email protected]
088 730 5800

 
 

 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta