Menu

CAE Learningspace

Audiovisuele oplossingen

CAE’s ondersteuningsteam biedt advies en expertise bij de inrichting van een trainingscentrum met een volledig AV-systeem

Een simpel beheer van uw simulatie onderwijs in klinische setting. Versnel en verbeter uw leerervaring met CAE LearningSpace. CAE Learningspace biedt simulatiemanagement voor fysieke trainingsprogramma's, maar ook voor die op afstand.

Als uw onderwijsprogramma zich verder ontwikkelt, biedt CAE LearningSpace schaalbaarheid binnen één platform dat kan groeien van een simulatiecentrum met één ruimte tot een onderling verbonden meerdere centra of virtuele training met volledige audiovisuele, planningsbeheer en beoordelingsfuncties. Ontdek CAE LearningSpace vandaag nog voor probleemloos simulatie onderwijs en centre- management.

Hieronder worden de mogelijkheden voor audiovisuele oplossingen benoemd. Voor meer informatie neem contact op met onze specialist 06 218 907 87

 

CAE LearningSpace™ Experience

cae-learningspace

Een vereenvoudigd systeem voor intelligente opnames en debriefing
CAE LearningSpace Experience is een eenvoudige oplossing voor simulatie video-opname en debriefing. LearningSpace Experience is gemakkelijk aan te passen binnen onze snelle gezondheidszorgomgeving, waar normen en praktijken snel ontwikkelen.

Het gebruiksvriendelijke systeem stelt klinische teams in staat om nieuwe veiligheidsprotocollen te trainen en direct feedback te krijgen.

CAELearningSpace™ Essentials

CAE Learningspace

Ontworpen voor verpleging en verzorging
CAE LearningSpace Essentials is een gestroomlijnd managementsysteem ontworpen voor verpleegkundige- of medische programma's, met eenvoudige planning, geïntegreerd patiëntsimulator curriculum en checklists voor standaard beoordeling en evaluatie.

Ga aan de slag met een systeem voor effectievere simulatie middels video-opname en analyse.

CAELearningSpace™ Enterprise

CAE Learningspace

Een bewezen oplossing voor effectief centre-management
CAE LearningSpace Enterprise is CAE Healthcare's bewezen management platform voor klinische simulatie, ontworpen om teamtraining en individuele praktische simulatiemomenten vast te leggen voor evaluatie, nabespreking en beoordeling. Ontworpen om de eindgebruiker te verrijken, integreert LearningSpace eenvoudig met mobiele apparaten en zorgt voor meer flexibiliteit bij de managers van trainingscentra.

Beheer elk aspect van uw simulatiecentrum met robuuste en eenvoudig te gebruiken tools voor evaluatie, tracking, rapportage en videoanalyse.

CAELearningSpace™ Enterprise Lite

cae-learningspace

De lichte en eenvoudige oplossing voor uw healthcaretraining op afstand
CAE LearningSpace Enterprise Lite is de hardware-vrije, cloud-gebaseerde oplossing voor uw “remote” simulatie trainingsbehoeften.

 
 

 

 


 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta