Menu

Chirurgische simulatie

chirurgische simulatie

CAE’s ondersteuningsteam biedt advies en expertise bij de inrichting van een trainingscentrum met een volledig AV-systeem

CAE biedt een flexibel platform voor het beheren van audiovisuele opnames, nabespreking en professionele beoordeling in gesimuleerde als ook in klinische situaties. Als de belangrijkste leverancier van audiovisuele leer systemen voor gezondheidszorg levert CAE bewezen oplossingen met de toegevoegde waarde van deskundige begeleiding en ondersteuning.

Een kwalitatief hoogwaardige debriefing na een gesimuleerd scenario of klinische gebeurtenis heeft aangetoond dat dit het leerproces verbetert.

CAE’s AV oplossingen, “Replay en LearningSpace”, leggen audio, video en fysiologische gegevens vast met inbegrip van gebeurtenislogboeken, trend grafieken, golfvorm displays en aantekeningen. Tijdens een debriefing kunnen deelnemers hun gedrag, patiëntgegevens en de feedback van de instructeur bekijken.

Zowel de Replay als LearningSpace zijn web-based, deelbaar en toegankelijk vanaf elke locatie. Replay is een gestroomlijnd systeem voor opname en debriefing. LearningSpace biedt extra management tools, zoals planning, rapportage en leerling beoordeling.

CAE’s ondersteuningsteam biedt advies en expertise bij de inrichting van een trainingscentrum met een volledig AV-systeem.

Hieronder worden de mogelijkheden voor audiovisuele oplossingen benoemd. Voor meer informatie neem contact op met onze specialist 06 218 907 87

CAE CathLabVR™

cae-cathlabvr

Risico-vrij trainen van cardiale en perifere vasculaire procedures. CAE CathLabVR biedt best-in-class en realistische tactiele sensaties van de krachten die vrijkomen bij het bewerken van de draden, katheters, ballonnen en stents binnen een patiënt. Cursisten kunnen toegang tot en het navigeren van uiteenlopende anatomie met cardiale en vasculaire afwijkingen oefenen. De herhaalde praktijk situaties en uitdagende dossiers staan cursisten toe om zich te ontwikkelen in de vaardigheden en het krijgen van vertrouwen in een risico-vrije omgeving.

Chirurgische CAE "Cut Suits" en trauma opleidingsmodellen

cae-cut-suits

CAE is de wereldwijde distributeur voor "Strategic operations cut suits" en trauma opleidingsmodellen. Ontwikkelt door "Special effect professionals" uit Hollywood en militaire veteranen in samenwerking met adviseurs in de gezondheidszorg. De CAE Hyper-realistic™ -producten zijn ontworpen om de defensie, politie, brandweer en ambulance voor te bereiden op de acute stress en uitdagingen in hun omgeving.

 

 

 


 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta