Menu

Patiënt simulatie

patiënt simulatie

De standaard zetten met gevalideerde, gemodelleerde fysiologie.

Vanaf de introductie van CAE Healthcare’s eerste patiënt simulator heeft de CAE HPS, onze patiënt simulatie productlijn de standaard gesteld voor realistische, exacte en levensechte fysiologie.

CAE Healthcare biedt geavanceerde fysiologische modellen. Deze passen zich aan naar interventies gebaseerd op leeftijd, gewicht, de onderliggende gezondheidscondities en een accurate diagnose en behandeling van de patiënt.

De bloeddruk van een patiënt kan bijvoorbeeld laag zijn door hypovolemie of vasodilatatie. In beide gevallen zullen vochtinfusie of het toedienen van een vasoconstrictie medicijn de bloeddruk verhogen maar het effect op het hartvolume, uitwisseling van gassen via de longen en zuurstoftoevoer naar het weefsel op een andere wijze markeren. CAE Healthcare’s patiëntsimulatoren reageren automatisch en accuraat op gevalideerde fysiologie. Met de toevoeging van CAE ViVo software in CAE Apollo en CAE Athena, hebben medici ook de mogelijkheid hun eigen fysiologie, patiëntreacties en gebruikers gestuurde scenario’s te creëren en op te slaan.

Alle CAE patiëntsimulatoren beginnen met CAE Müse gemodelleerde fysiologie, de meest accurate en geavanceerde fysiologie die op dit moment beschikbaar is. Dat is de reden dat onze patiëntsimulatoren gebruikt worden bij gerenommeerde medische instituten wereldwijd en waarom zij de meest gekozen trainingsproducten zijn in hoog-risico omgevingen.


Hieronder staan alle patiënt simulatoren benoemd.

Voor meer informatie neem contact op met onze specialist, 06 218 907 87, op het gebied van patiënt simulatie.

CAE Apollo™

CAE Apollo™

Zet een nieuwe standaard in realistische patiëntsimulatie. Jarenlang was METIman de standaard voor innovatie, loyaliteit, kwaliteit en meerwaarde in patiënt simulatoren. Nu, met uw hulp, hebben wij hem nog beter gemaakt. Met krachtige, nieuwe product eigenschappen, prachtige esthetiek en nog realistischere leerervaringen, leek het ons passend hem een nieuwe naam te geven. Maak kennis met CAE Apollo.

CAE Ares

CAE Ares

Veelzijdig en betrouwbaar voor levensreddende training. CAE ARES combineert de eenvoud van een oefenpop voor de spoedeisende hulp met de ongeëvenaarde gemodelleerde patiëntfysiologie van CAE. Deze mannequin is geïntroduceerd voor de pre-hospitale en spoedeisende hulp zorgverleners. CAE ARES is ontworpen met functies waarop u kunt vertrouwen, dit wordt ondersteund door de kwaliteitsbelofte van CAE.

CAE HPS human patient simulator

CAE HPS® Human Patient Simulator

De enige simulator die echt ademt- voor anesthesie, ademhalings- en Intensive Care. De volwassen en de pediatrische CAE HPS zijn de enige mensgelijkende patiëntsimulatoren die vandaag de dag op de markt zijn, die echte gas uitwisseling via de ademhaling bieden. De CAE HPS is aan te sluiten op echte patiëntmonitoren of ventilatoren en reageert automatisch op het toedienen van echte anesthesiegassen, zuurstoftherapie en medicatie.

CAE Juno

CAE Juno

CAE Juno biedt een uitgebreide trainingsmogelijkheid voor de verpleegkundige vaardigheden. De Juno kan uitgerust worden met tien mogelijke klinische SCE's.

CAE Lucina™

CAE Lucina™

Ongeëvenaard, realistisch en veelzijdig voor de geboorte en vrouwelijke patiëntscenario’s. De CAE Lucina simulator biedt exceptionele betrouwbaarheid en weergave voor het oefenen van normale tot zeldzame geboortescenario’s en zorg in noodsituaties. Gebouwd op basis van CAE’s krachtige Fidelis programma, heeft CAE Lucina gevalideerde en geïntegreerde fysiologie die automatisch reageert op klinische interventies.

CAE Luna

CAE Luna

CAE Luna is beschikbaar in drie verschillende patiënt configuraties (Base, Live, Advanced). Alle drie perfect ontwikkelt om u te helpen de juiste keuze te maken bij het selecteren van de opties die nodig zijn om de neonatale zorgvaardigheden te ontwikkelen en hiermee de resultaten van de patiënt te verbeteren.

CAE Aria

CAE Aria

Een kleine simulator. Grote resultaten. CAE Aria kan helpen. Een high-fidelity pediatrische medische patiëntsimulator, CAE Aria bereidt studenten en praktiserende professionals voor op de momenten die ertoe doen. Training met CAE Aria vermindert medische fouten, verbetert de prestaties en verbetert de pediatrische patiëntenzorg. CAE Aria simuleert een 7-jarig kind met een uitwisselbaar geslacht. Zestig vocale uitdrukkingen en geluiden, plus een geavanceerde luchtweg, neurologische kenmerken en een optioneel bloedingssysteem bevorderen levensechte trainingsscenario’s. Studenten die trainen met CAE Aria zullen meer dan klaar zijn voor elke real-life pediatrische noodsituatie.

 
 

 

Bent u benieuwd naar de producten van CAE of heeft u verdere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of vraag het direct aan onze accountmanager Guido van IJzendoorn.

 

Guido van IJzendoorn
[email protected]
06 218 907 87

 
 

 


Overige downloads


 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta