Menu

Ultrasound simulatie

ultrasound simulatie

De belofte van betere patiënt resultaten door Ultrasound simulatie.

De opkomst van medische echografie voor beoordeling aan het bed, diagnostiek, perioperatieve monitoring en onder ultrasound geleide interventies wordt aangedreven door verbeteringen van de technologie, kosteneffectiviteit en steeds meer klinische aanwijzingen voor betere resultaten en minder complicaties. De waarde van echografie wordt nu algemeen erkend en gezien als “de stethoscoop van de toekomst”.

Het gebruik van ultrasound kan de behandeling van patiënten en hun resultaten verbeteren, maar de effectiviteit ervan is sterk afhankelijk van de vaardigheid van de gebruiker. De snelle groei van echografie heeft geresulteerd in een behoefte aan effectieve trainingen.

Deze trainingen moeten:

  • Voldoen aan de specifieke opleidingseisen op basis van de achtergrond en specialiteit van de trainee.
  • De trainee de mogelijkheid bieden om vaardigheden op te bouwen die nodig zijn om echografie toe te passen in de klinische praktijk.
  • Patiënt risico’s minimaliseren.
  • Deelbaar zijn, om efficiënt in te kunnen spelen op de enorme vraag naar de training/opleiding.

Het portfolio aan ultrasoundsimulatoren van CAE Healthcare maakt gebruik van innovatieve technologie, traint beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg om echografie te gebruiken in talrijke klinische settings, biedt een opleidingsmogelijkheid met een minimum aan instructeurs en zorgt voor een risicovrije klinische praktijk zonder echte patiënten.

Het volledige spectrum van CAE’s Ultrasound Simulatie producten is hieronder te vinden. Voor meer informatie neem contact op met onze specialist, 06 218 907 87, hij helpt u graag verder!

CAE Blue Phantom™

cae-blue-phantom

Gepatenteerde en duurzame trainingsmodellen waarmee leerlingen vaardigheden en vertrouwen ontwikkelen bij het uitvoeren van evaluaties en interventies ter verbetering van de veiligheid van de patiënt. De CAE Blue Phantom is de marktleider in ultrasound opleidingsmodellen voor meer dan 20 medische specialismen. CAE Blue Phantom biedt gebruikers de hoogste kwaliteit opleidingsmodellen voor diagnostische beeldvormingsopleiding en ultrasound-geleide procedures. De brede range aan producten omvat Centraal veneuze toegang, ob/gyn, regionale anesthesie, lumbaalpunctie en spinale epidurale, scrotum, paracentesis, pleurapunctie en pediatrische trainingsmodellen. Uitgevoerd met het gepatenteerde CAE SimulexUS™ weefsel zijn de hands-on opleidingsmodellen zeer duurzaam en reproduceren de beeldkenmerken van het menselijk weefsel nauwkeurig. U kunt gebruik maken van uw eigen ultrasoundmachine voor simulatie en risico-vrije training.

CAE Blue Phantom COVID-19 Long Simulator™

cae-blue-phantom-covid-19-long-simulator

CAE Blue Phantom’s COVID-19 Long Simulator biedt realistische training in Covid-19 gerelateerde longcondities, van gezond naar ernstig beschadigde longen.

CAE Vimedix™

cae-vimedix

Een ultrasound-simulator met een complete- en innovatieve trainingsomgeving voor het hart, abdomen- en verloskundige/gynaecologische toepassingen. CAE Vimedix ultrasoundsimulator biedt een innovatieve opleidingservaring die kan voldoen aan de specifieke behoeften en de planning van zowel instructeurs als stagiairs. De verfijning van het platform bied faculteiten om het niveau van complexiteit aan te passen, terwijl de gebruiksvriendelijke interface en virtuele instructeur de flexibiliteit bied om zelfstandig te leren. CAE Vimedix heeft ook een van de grootste bibliotheken ontwikkeld van pathologieën in samenwerking met klinisch deskundigen en gerespecteerde instellingen. Met statistieken die zijn gevalideerd in peer-reviewed wetenschappelijke publicaties en de ongeëvenaarde leerervaring, maakt CAE Vimedix de ultrasoundsimulator voor uw cursisten.

 

 


 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta