Menu

Voor Zorgprofessionals

zorgprofessionals

In samenwerking met onze leveranciers en klanten, gaan wij op zoek naar de beste oplossing om zo de juiste zorg te kunnen verlenen.

Wij bieden een compleet assortiment met eersteklas service en korte levertijden. Voor zowel ziekenhuizen als privéklinieken, ambulancediensten en overige zorginstellingen, zijn wij de expert op het gebied van medisch gerelateerde producten. Om u geheel te kunnen ontzorgen, bieden wij daarnaast ook kantoorartikelen en facilitaire producten.

 

Wij denken met u mee

Binnen QRS spelen we in op zowel de wensen en behoeften van de klant als de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Veelbesproken onderwerpen zijn op dit moment; efficiency, kostenbesparing, medicatieveiligheid en hygiëne en infectiepreventie.

Efficiency

Efficiënt werken, met de juiste producten waardoor medewerkers de tijd kunnen besteden aan de zorg voor patiënten.

Kostenbesparing

Door het aantal leveranciers te reduceren, kunt u op jaarbasis relatief veel kosten besparen. Wij kunnen u voorzien in bijna al uw benodigdheden, te denken aan de inrichting, medische ver- en gebruikersmiddelen, medische apparatuur maar daarnaast ook de service en het onderhoud ervan. Zelfs kantoorartikelen hebben wij voor u in huis.

Medicatieveiligheid

Patiënten moeten kunnen rekenen op veilige geneesmiddelen. Wanneer er onjuiste geneesmiddelen worden voorgeschreven, of geneesmiddelen onjuist worden gebruikt, ontstaat een risico op gezondheidsschade. Dit wil u als zorgprofessional voorkomen en wij helpen u hierbij! Door te komen met innovatieve oplossingen zoals het Safe Label System van Codonics voor op de voorbereiding en de operatie kamer.

Hygiëne en infectiepreventie

Bacteriën, virussen, schimmels en sporen wil men binnen de ziekenhuizen en privéklinieken elimineren waardoor de kans op kruisbesmettingen en infecties zo klein mogelijk is. Wij spelen hierop in door een breed aanbod te bieden van producten op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En in hoeverre wij u kunnen ontzorgen? Bekijk het assortiment en neem voor meer informatie contact met ons op via E-mail of telefonisch op 088 730 5800.

 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta