Menu
WrapMaster 4500
WrapMaster 4500
WrapMaster 4500
WrapMaster 4500

WrapMaster 4500

€--,--Excl. btw

Verpak gerechten en voedingsmiddelen efficiënt, hygiënisch en veilig met behulp van de geavanceerde Wrapmaster 4500 foliedispenser. Met behulp van dit gebruiksvriendelijke apparaat snijd je in een handomdraai diverse typen folies op exact het gewenste for

Lees meer..

  • Een compleet assortiment

    medische producten voor zorgprofessionals
  • Bestelportaal

    op maat gemaakt voor en door de zorgprofessional
  • Levertijd

    voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Klantenservice

    bereikbaar van ma t/m vr 08:30 tot 17:00 uur

Productomschrijving

Verpak gerechten en voedingsmiddelen efficiënt, hygiënisch en veilig met behulp van de geavanceerde Wrapmaster 4500 foliedispenser. Met behulp van dit gebruiksvriendelijke apparaat snijd je in een handomdraai diverse typen folies op exact het gewenste formaat. Daarnaast voorkomt de Wrapmaster 4500 gedoe met het afscheuren: trek de juiste hoeveelheid folie uit de dispenser, druk één keer op de deksel en de folie is perfect afgesneden.
De Wrapmaster 4500 beschikt over een scherp roestvrijstalen snijmes dat volledig is geïntegreerd en afgeschermd. Dit zorgt ervoor dat het mesblad van de foliedispenser nooit in aanraking kan komen met handen of voedsel. Een zowel veilig als hygiënisch systeem dat is ontwikkeld volgens actuele HACCP-normen. Daarnaast heeft de foliedispenser een robuuste behuizing met antislipvoejes, hierdoor blijft het apparaat stabiel op het werkblad staan. Met behulp van de de vergrendelbare deksel van de Wrapmaster 4500 voorkom je ook besmetting van het mes en de folie op momenten dat je het apparaat niet gebruikt. Daarnaast kan de volledige foliedispenser tot 90°C in de vaatwasser worden gereinigd en dus is het apparaat heel gemakkelijk schoon te houden.

Deze navulbare Wrapmaster 4500 is geschikt voor Wrapmaster-folierollen met een breedte van 45 cm. De Wrapmaster 4500 en de bijbehorende Wrapmaster-folierollen zijn per stuk te koop.

Dispencer: 0508001501
Rekfolie: 0508001500

Zorgprofessionals kunnen op QRS.nl terecht voor alle medische producten. QRS biedt een compleet assortiment verbruiksmateriaal, beademingsproducten, verbandmiddelen, instrumentarium, praktijkinrichting en diagnostische producten. Het grootste deel van de producten kunnen we direct uit voorraad leveren. Onze klanten zijn ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra, ambulanceposten, paramedische zorgverleners en apotheken. QRS blinkt uit in een eersteklas service door eigen productspecialisten, technici en adviseurs.

Specificaties

WrapMaster 4500

0 beoordelingen

Beoordeel Paardekooper WrapMaster 4500

Verpak gerechten en voedingsmiddelen efficiënt, hygiënisch en veilig met behulp van de geavanceerd..

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta