Menu

Mindray AED

 

De Mindray AED
BeneHeart C-serie

De Mindray AED’s zorgen ervoor dat u snel kunt reageren op een hartstilstand, waar u zich ook bevindt. Het zijn betrouwbare en eenvoudige defibrillatoren, die door ervaren en onervaren hulpverleners gemakkelijk te gebruiken zijn.

Mindray BeneHeart C1

Mindray BeneHeart C2

 

De BeneHeart C-serie weet wat een onervaren hulpverlener nodig heeft en biedt slimme ResQNavi-technologie. Met de ResQNavi-technologie, loopt u stap voor stap door het hulpverleningsproces met gesproken aanwijzingen. Indien de AED over een display beschikt, gebeurt dit ook aan de hand van animatiecoaching. De vaardigheid van een hulpverlener kan worden bepaald aan de hand van de tijd die wordt besteed aan elke stap, met de juiste begeleiding en aanmoediging om u te helpen met vertrouwen levens te redden.

 

ResQNavi-technologie

 

 

Betrouwbaar en duurzaam
De vooraf aangesloten elektroden besparen u tijd en via de pad-aansluiting vindt automatisch identificatie van het patiënttype plaats. Hierdoor kunnen dezelfde set elektroden gebruikt worden bij pediatrische patiënten. Zij krijgen hierdoor automatisch een lagere energiedosis toegediend.

Beide AED’s zijn optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals hoge stof- en waterbestendigheid (IP55). Zelfs na een val van 1,5 meter hoogte blijven de AED’s betrouwbaar functioneren. Dit betekent dat u deze AED’s met vertrouwen in uiteenlopende, veeleisende omgevingen kunt gebruiken.

Zelftest
De Minday AED’s voeren iedere dag zelftesten uit om te garanderen dat het apparaat naar behoren functioneert. Wanneer er geen storingen of problemen zijn gevonden, wordt dat aangegeven met een helder groen knipperende indicator. Daarnaast zijn ze voorzien van een taalwisseltoets. Hulpverleners kunnen hierdoor makkelijk schakelen naar een andere taal tijdens een reanimatie.

Snel en krachtig
Het succespercentage van de defibrillatie wordt per seconde minder. Dankzij de nieuwe QShock-technologie, kan de eerste schok al in minder dan 8 seconden worden gegeven. Hiermee kan de BeneHeart C-serie de kans op een succesvolle defibrillatie vergroten en hulpverleners helpen om kostbare seconden te besparen en zo levens te redden. De QShock-technologie verkort de ECG-analysetijd tot slechts 5 seconden. Het vooraf laden verloopt hierbij synchroon, zodat er geen extra tijd nodig is voor het opladen. Verder is de BeneHeart C-serie voorzien van de 360 J bifasische technologie om te voldoen aan de behoeften van individuele SCA-patiënten.

Voordelen van de Mindray BeneHeart C-serie:

 • Betrouwbaar, eenvoudig en gemakkelijk in gebruik;
 • Meertalig;
 • Van tevoren aangesloten elektroden besparen u tijd;
 • Eenvoudig schakelen tussen volwassene en kind;
 • Extra krachtige wegwerpbatterij;
 • Valbestendigheidstest tot 1,5 meter;
 • Waterdicht/stofbestendig IP55;
 • Software beschikbaar voor ziekenhuizen;
 • De batterijen gaan tot 5 jaar mee en de elektroden tot 4 jaar.
Beneheart-C-serie

 

 

 

Meer weten over de Mindray AED of bent u geïnteresseerd in één van onze andere merken? Klik op één van de buttons hieronder voor meer informatie!
Of neem direct contact met ons op via 0412690461 of per E-mail [email protected].

 

 

Naast de verkoop van onze AED’s, bieden wij ook een AED onderhoudscontract. Het is van groot belang dat een AED regelmatig wordt nagekeken en een keuring ondergaat zodat deze altijd gebruiksklaar is.

 

 

meer informatie

 + Wat is een AED (automatische externe defibrillator)? - Wat is een AED (automatische externe defibrillator)?

 

Een automatische externe defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Het hart moet als het ware gedefibrilleerd worden, een soort ‘reset’ van het hart. Een AED is een compact en eenvoudig te bedienen apparaat dat door middel van elektrische schokken het hartritme weer op gang probeert te brengen. Het apparaat voert, zodra de elektroden zijn aangesloten op het slachtoffer, een analyse om vast te stellen wat er aan de hand is. Alleen bij een fibrillerend hart zal een schok kunnen worden toegediend.

Fibrilleren is het ongecontroleerd trillen van de hartkamers van het hart. Hierdoor komt er te weinig bloed, dus te weinig zuurstof door het lichaam gepompt.

In Nederland mag en kan iedereen een AED gebruiken. Een korte training helpt om in geval van nood sneller en doeltreffender te kunnen handelen. Weten hoe deze werkt? Lees hier hoe een AED kan worden gebruikt.

QRS adviseert de Mindray BeneHeart D1, een compacte AED met kleuren beeldscherm en vele UBR’s “Unique Buying Reasons” waarbij de klant centraal wordt gesteld!

 + Hoe werkt een AED? - Hoe werkt een AED?

 

Een Automatische Externe Defibrillator, AED, wordt gebruikt om het hart bij een ritmestoornis te herstellen. Een AED is een apparaat dat twee elektroden bevat die op de ontblote borstkas van het slachtoffer moeten worden geplakt. De AED analyseert het hartritme van het slachtoffer zodra de elektroden zijn aangesloten. Vervolgens geeft het apparaat gesproken opdrachten, het vertelt de hulpverlener precies wat hij/zij moet doen. U kunt geen fouten maken.

Alleen bij een fibrillerend hart, zal een schok toegediend kunnen worden. Fibrilleren is het ongecontroleerd trillen van de hartkamers van het hart, waardoor er te weinig bloed, dus te weinig zuurstof door het lichaam wordt gepompt. Er bestaan twee soorten AED’s, een half- en volautomatisch AED. Bij een halfautomatische AED dient de hulpverlener zelf de knop in te drukken die de schok aan het slachtoffer toedient. Bij een volautomatische AED voert het apparaat deze handeling zelf uit.

In Nederland mag en kan iedereen een AED gebruiken, een korte training helpt om in geval van nood sneller en doeltreffender te kunnen handelen.

 + AED Alert systeem - AED Alert systeem 

 

De Mindray AED heeft als UBR (Unique Buying Reason) een AED Alert systeem zonder extra abonnementskosten. AED Alert monitort de status van elke AED (automatisch externe defibrillator) om te waarborgen dat deze in stand-by modus staat en op correcte wijze zal werken wanneer hij nodig is. Informatie van de AED wordt via WiFi* naar de AED Alert server verzonden waar deze door het serviceteam kan worden bekeken en beheerd. Bovendien zal de server automatisch per e-mail details van alle technische problemen naar de verantwoordelijke servicepersoon sturen.

* Om de accu te sparen, verzendt de AED alleen gegevens wanneer hij automatisch aangaat voor zelftests.

Het AED Alert™ systeem:

 • Volgt de dagelijkse status van elke AED
 • Bekijkt en organiseert testrapporten
 • Controleert de locaties voor elke AED
 • Voert een upgrade uit van de BeneHeart D1 op afstand

 

Benieuwd wat de Mindray AED voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op met onze AED specialist, telefonisch via 0412690461 of per E-mail [email protected].

 + AED software voor ziekenhuizen - AED software voor ziekenhuizen

 

Ook AED software voor ziekenhuizen zou altijd beschikbaar moeten zijn!

Nadat een slachtoffer is gereanimeerd door de inzet van een AED, is het voor een cardioloog van belang te weten wat de AED exact heeft gedaan en/of gemeten. Op deze manier kan de cardioloog een goed beeld schetsen van de situatie waarin het slachtoffer zich heeft bevonden. Uit ervaring onder de cardiologen is namelijk gebleken dat er vaak informatie achterblijft of een verkeerde diagnose wordt gesteld doordat informatie niet volledig is.

Wij bieden bij de Mindray AED gratis software aan voor ziekenhuizen. Met deze AED software voor ziekenhuizen kunnen zij de ECG- en schokgegevens van de AED uitlezen.

Daarnaast leveren wij bij installatie van iedere AED een QRS USB-stick. Met de USB stick kan ter plaatse alle informatie uit de AED worden gelezen. Zo kan de AED op locatie blijven en de USB gaat mee met de patiënt naar het ziekenhuis.

Meer weten over deze software? Neem contact op met onze AED specialist Peter Bevers; [email protected]

 + AED Trainer maakt het verschil! - AED Trainer maakt het verschil!

 

Wij bieden u de mogelijkheid te oefenen met een speciale Trainer. De AED Trainer geeft hulpverleners de mogelijkheid om op hun gemak kennis te maken met een AED (Automatische externe defibrillator). Op deze manier kan men het gebruik en de technieken leren. Het heeft een groot voordeel als er vooraf is getraind voordat men in een noodsituatie terecht komt waar daadwerkelijk reanimatie moet plaatsvinden. De Mindray AED geeft erg duidelijke instructies, dus ook voor niet getrainde hulpverleners is het mogelijk om de AED te gebruiken. Maar de AED blijft een onmisbaar hulpmiddel bij een hartstilstand.

Wilt u ook graag oefenen met deze AED Trainer van Mindray? Neem dan direct contact met ons op, bel onze specialist via 0412690461 of per E-mail [email protected].

 + Nu een AED kopen! - Nu een AED kopen!

 

Dit is mogelijk in onze webshop. Naast een AED vind u hier alle benodigde accessoires en eventuele andere medische gebruiksmiddelen of zelfs kantoorartikelen.
Maak het uzelf makkelijk en koop alles bij één leverancier, zo bespaart u een hoop transportkosten!

Direct naar de webshop….

 

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta