Menu

Educatieve partnerschappen

 

Versterking van educatieve partnerschappen voor duurzame ontwikkeling

Als onderdeel van onze toewijding aan gezonde gemeenschappen en duurzame ontwikkeling, heeft QRS een nauwe samenwerking met diverse scholen in Eindhoven en andere steden in Nederland. Dit initiatief is gericht op het betrekken van jonge talenten en het stimuleren van educatieve en professionele groei binnen de (lokale) gemeenschap.

Stimuleren van talent
Een van onze belangrijkste partners is Fontys Eindhoven, een vooraanstaande onderwijsinstelling die een breed scala aan studieprogramma’s aanbiedt om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière. Door regelmatig stagiaires de kans te bieden waardevolle ervaring op te doen in de medische sector, streven we ernaar om bij te dragen aan hun professionele ontwikkeling en hen te inspireren om een positieve impact te maken in de gezondheidszorg.

Betrokkenheid bij de onderwijsgemeenschap
Binnen ons bedrijf is er een focus op ondersteuning van de bedrijfscommissies van scholen, waar we een actieve rol spelen in het bevorderen van een gezonde en stimulerende leeromgeving voor studenten. Deze betrokkenheid van onze medewerkers versterkt de band tussen QRS en de lokale onderwijsgemeenschap, waardoor we samen kunnen werken aan een gezondere toekomst voor alle betrokkenen.

Streven naar gezonde gemeenschappen
Deze samenwerkingen leggen een sterke link tussen ons streven naar gezonde gemeenschappen en onze inspanningen om de lokale gemeenschap te ondersteunen en te versterken. QRS blijft zich inzetten voor het beschermen van de gezondheid en het welzijn van individuen en het bevorderen van een positieve impact op de samenleving als geheel.

 

  terug
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Taal & Valuta