Menu
05Jul2022
5 voordelen door samenwerking met Amy

5 voordelen door samenwerking met Amy

Door: Team QRSReacties: 0

Het belang van locatie bepaling binnen de zorg

AMY appTechnologie wordt steeds belangrijker, ook binnen in de zorg. Het huidige personeelstekort kan grotendeels opgelost worden door bestaande technologie. Echter wordt technologie nog niet optimaal ingezet binnen de zorg.

Binnen zorginstellingen zijn ontelbaar veel medische hulpmiddelen aanwezig welke zich overal in het gebouw bevinden. Stelt u zich eens voor: u bent gejaagd door tijdsdruk voor een afspraak en op het moment dat u wilt vertrekken zijn uw autosleutels zoek. Herkenbaar, dit gevoel van frustratie? Waarom liggen die sleutels nu niet waar ze horen te liggen.

Dat gevoel ervaart onze zorg, iedere dag, elke dienst, gemiddeld 30 minuten. Naast hun primaire taak; de zorg voor hun patiënt, moeten zij zelf op zoek naar hulpmiddelen en apparatuur die zij tijdens hun werk nodig hebben. Denk hier bijvoorbeeld aan een infuuspomp, rolstoel of bloeddrukmeter.

Een goede oplossing hiervoor is een real-time track en trace systeem. Zorgmedewerkers kunnen direct zien in welke zone of specifieke ruimte apparatuur en spullen zich bevinden. Door middel van locatie bepaling kunt u veel zoekwerk en daardoor tijd besparen voor zowel de zorgmedewerker als de patiënt. Een ander bijkomend voordeel is dat er niet onnodig hulpmiddelen worden bijbesteld omdat deze niet gelokaliseerd kunnen worden. Hierdoor worden kosten bespaard. Met behulp van deze technologie wordt er overzicht gecreëerd binnen de zorginstelling en hebben zorgmedewerkers meer tijd over voor de zorg van de patiënt.

Asset Management for You | Smart System 'Amy'
AMY Smart SystemMaak kennis met Amy, uw nieuwe collega. Amy gaat op zoek naar medische hulpmiddelen en apparatuur binnen uw zorginstelling. Amy kan u precies, met 1 druk op de knop, vertellen waar hulpmiddelen zich bevinden en ook hoe lang een hulpmiddel er al staat en welke route het heeft afgelegd.

Amy is erg intelligent en helpt bij het efficiënter en met meer plezier werken, want niemand vindt zoeken leuk. Door voor Amy te kiezen legt u de basis naar toekomstig, data gestuurd werken.

Maar hoe gaat Amy precies te werk? Amy gebruikt haar smart system om medische hulpmiddelen en apparatuur te vinden door de slimme track & trace techniek. De zeer gebruiksvriendelijke userinterface wordt hieraan gekoppeld. Zo kan Amy de juiste locatie opsporen zodat u en uw collega's enorm veel zoektijd besparen. Amy is er ook om te helpen bij periodieke controles of reparaties. Met behulp van Amy heeft u direct inzicht in aantallen en voorraden en kunt u ook precies zien hoe vaak en medisch hulpmiddel of apparaat nu eigenlijk wordt gebruikt.

 

De 5 voordelen van een samenwerking met Amy:

  • Amy komt zelf ook uit de zorg, dus weet waar ze het over heeft. Dit is een groot voordeel wanneer u met haar gaat samenwerken;
  • Amy kan gekoppeld worden met verschillende technieken of het ziekenhuis managementsysteem. Hierdoor kan Amy voor alle afdelingen worden ingezet;
  • Amy kan per gebruiker, per afdeling starten. Zo kunt u aan elkaar wennen voordat de samenwerking wordt uitgebreid;
  • Amy haar userinterface is zeer gebruiksvriendelijk, speciaal voor de zorg. Dit zorgt ervoor dat de app gemakkelijk te lezen en te begrijpen is voor alle medewerkers;
  • Bij aanvang van de samenwerking met Amy, wordt zij begeleid door QRS Healthcare, leverancier en specialist in medische hulpmiddelen, apparatuur en verbruiksartikelen voor de zorgprofessional.

 

Meer informatie over Amy kunt u vinden op onderstaande productpagina.

 

Track en trace technologie binnen de zorg wordt steeds belangrijker en heeft veel voordelen voor de zorginstelling, zorgmedewerkers maar ook voor de patiënt. Doordat medische hulpmiddelen en apparatuur beter en sneller vindbaar zijn, bespaart u hierdoor veel tijd en frustratie. Daarnaast ontstaat er ook beter inzicht in de onderhoudsstatus van apparatuur. Er kan efficiënter gewerkt worden doordat zorgmedewerkers niet meer hoeven te zoeken naar medische hulpmiddelen en apparatuur. Zo houdt de zorgmedewerker meer tijd over voor zorg aan de patiënt. Ook heeft u beter overzicht van alle medische hulpmiddelen en apparatuur binnen uw zorginstelling.

Wij denken graag met u mee en gaan graag samen op zoek naar de beste oplossing voor uw zorginstelling.

Neem voor meer informatie over Amy contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

Wellicht vindt u de volgende blogs ook interessant?

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.