Menu
23Apr2024
QRS bevordert veiligheid met AED-initiatief en partnerschap met Nederland Hartzeker

QRS bevordert veiligheid met AED-initiatief en partnerschap met Nederland Hartzeker

Door: QRS HealthcareReacties: 0

Onlangs heeft QRS een belangrijke stap gezet om gemeenschapsveiligheid te bevorderen door de installatie van een AED aan de buitenzijde van het bedrijfspand op Flight Forum in Eindhoven. Om deze inspanningen voort te zetten en het belang van dit initiatief te verspreiden, heeft QRS een partnerschap gesloten met Nederland Hartzeker.

Over Nederland Hartzeker
Nederland Hartzeker is een organisatie die zich inzet voor het vergroten van het aantal ‘Hartzekere’ zones in Nederland. Als initiatiefnemer van het Hartzeker-programma streven ze ernaar om openbare AED-zones te creëren, waar essentiële medische hulpmiddelen zoals AED’s beschikbaar zijn voor gebruik in geval van een hartstilstand of andere levensbedreigende situaties.

Door middel van samenwerkingen met bedrijven, gemeenschappen en lokale overheden, faciliteert Nederland Hartzeker de installatie en het onderhoud van AED-apparatuur op strategische locaties, waardoor de respons op noodgevallen wordt verbeterd en levens kunnen worden gered.

Focus op veiligheid
Het partnerschap tussen QRS en Nederland Hartzeker heeft als doel om meer openbare AED-zones in het hele land te creëren, waardoor essentiële medische hulpmiddelen toegankelijk worden voor iedereen in geval van nood.

“Als QRS hebben we niet alleen een hartslag in ons logo verwerkt, maar dragen we ook de verantwoordelijkheid om een actieve rol te spelen in het veiliger maken van onze gemeenschappen”, aldus Alex van der Putten, Managing Director van QRS Healthcare. “Door onze samenwerking met Nederland Hartzeker en Thomas Balm van AEDCenter streven we ernaar om Nederland meer ‘Hartzeker’ te maken en essentiële hulp te bieden wanneer dat het meest nodig is.”

Positieve impact op de lokale gemeenschap
Als onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben we AED-apparatuur geïnstalleerd, zowel binnen als buiten ons bedrijfspand. Deze zijn beschikbaar gesteld voor zowel onze organisatie als de directe omgeving, waardoor we snel en effectief kunnen reageren op noodsituaties.

Dit initiatief is slechts een voorbeeld van de voortdurende inzet van QRS om de gezondheidszorg te verbeteren en een positieve impact te hebben op de samenleving. Door partnerschappen aan te gaan en praktische matregelen te nemen, kunnen we een leidende rol spelen in het creëren van een veiligere en gezondere toekomst voor iedereen.

 

 

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

© Copyright 2024 QRS.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy & dataveiligheid

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.