Menu
18Apr2024
Eerste Nederlandse ziekenhuis omarmt toekomstgerichte Mindray Infuuspompen

Eerste Nederlandse ziekenhuis omarmt toekomstgerichte Mindray Infuuspompen

Door: QRS HealthcareReacties: 0

Met trots kondigen wij aan dat het ziekenhuis van Antonius in Sneek een mijlpaal bereikt als het eerste ziekenhuis in Nederland dat kiest voor de geavanceerde Mindray infuuspompen. Ook op de vestiging van Antonius in Emmeloord worden de Mindray infuuspompen in gebruik genomen. Deze beslissing markeert een belangrijke stap vooruit in het verbeteren van de zorgkwaliteit en patiëntveiligheid en zet een nieuwe standaard voor innovatie in de Nederlandse gezondheidszorg.

De keuze voor de Mindray infuuspompen is het resultaat van een zorgvuldige selectieprocedure, waarbij de intuïtieve bediening, hoge gebruiksvriendelijkheid en moderne design als doorslaggevende factoren werden beschouwd. Uitgerust met de nieuwste technologieën zijn deze pompen klaar voor de toekomst en vormen ze een essentiële aanwinst voor elke zorginstelling.

Toekomstgerichte samenwerking
Ewoud, Product Manager bij QRS Healthcare, benadrukt: “Deze samenwerking bevestigt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorgoplossingen die de patiëntenzorg verbeteren. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en zijn trots op de succesvolle samenwerking.”.

Simone Dassen, inkoper bij Antonius, voegt toe: “Tijdens de selectieprocedure en de pilotfase heeft QRS Healthcare voortdurend goede ondersteuning geboden en goed begeleid. Hun expertise en toewijding hebben bijgedragen aan een soepel verloop van het proces en hebben ons vertrouwen in de samenwerking versterkt.”.

Mindray BeneFusion, klaar voor de toekomst
De Mindray BeneFusion infuuspompen bieden een ongeëvenaarde gebruikservaring, geavanceerde medicatietechnologieën en een efficiëntere oplossing voor workflowbeheer. Met een focus op veiligheid, gebruiksgemak en flexibiliteit voldoen deze pompen aan de hoogste normen in de zorgsector.

Met de keuze voor de innovatieve Mindray infuuspompen zet Antonius een belangrijke stap naar de toekomst, waarbij ze hun toewijding aan “Zorg die meebeweegt” kracht bijzetten. QRS Healthcare kijkt uit naar een voortzetting van de vruchtbare samenwerking en een succesvolle implementatie.

 

Alex van der Putten, Managing Director QRS Healthcare (links) en Julius Westendorp, Hoofd Inkoop van het Antonius Ziekenhuis Sneek (rechts) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.