Menu
04Apr2024
Asker behoort tot de topcategorie van duurzame bedrijven volgens EcoVadis

Asker behoort tot de topcategorie van duurzame bedrijven volgens EcoVadis

Door: QRS HealthcareReacties: 0

QRS maakt deel uit van de Asker Healthcare Group, die recent een platinum waardering heeft ontvangen van EcoVadis, 's werelds meest vertrouwde aanbieder van onafhankelijke duurzaamheidsbeoordelingen. Deze erkenning plaatst Asker in de top 1 procent van meer dan 100.000 bedrijven die zijn beoordeeld door EcoVadis. 

"Dit is een belangrijke erkenning van het uitgebreide werk dat alle bedrijven binnen Asker hebben geleverd om de afgelopen jaren te voldoen aan onze duurzaamheidsstrategie 'A Bigger Care'. We zijn een essentiële schakel tussen productbedrijven en patiënten en we streven ernaar deze positie te gebruiken om bij te dragen aan een duurzamere gezondheidssector," zegt Sanna Norman, Hoofd ESG bij de Asker Healthcare Group.

Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat de Asker Healthcare Group is geëvalueerd door EcoVadis. In 2022 ontving Asker een Gouden waardering en behoorde tot de 5 procent best beoordeelde bedrijven. Dankzij onze voortdurende verbeteringen hebben we onze waardering verder verhoogd en zijn we beloond met de Platinum waardering in 2023. 

EcoVadis evalueert bedrijven op basis van de normen van GRI, UNGC, ILO en ISO 26000 in vier gebieden: Milieu, Arbeid & Mensenrechten, Ethiek en Duurzame Inkoop. De beoordeling is gemaakt via interne documentatie van Asker en input van derden en externe belanghebbenden.

Asker Healthcare Group wordt erkend als bijzonder sterk op het gebied van duurzame inkoop. Dit omvat het samenwerken met leveranciers om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de normen van Asker op het gebied van bedrijfsethiek en verantwoorde inkoop, het uitvoeren van audits van derden voor fabricage, milieuaudits en actief het verminderen van hun emissies.

Voor verder informatie verwijzen wij u naar de website van Asker

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.