Menu
01Mar2024
QRS Healthcare behaalt ISO 13485-certificering: Een belangrijke stap in kwaliteit en veiligheid

QRS Healthcare behaalt ISO 13485-certificering: Een belangrijke stap in kwaliteit en veiligheid

Door: QRS HealthcareReacties: 0

QRS Healthcare is verheugd aan te kondigen dat we met trots het ISO 13485-certificaat hebben behaald. Dit prestigieuze certificaat is een erkenning van ons voortdurende streven naar kwaliteit, veiligheid en naleving van regelgeving in de medische sector.

ISO 13485 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen in de medische industrie. Het behalen van deze certificering bevestigt onze toewijding aan het waarborgen van de veiligheid en effectiviteit van medische hulpmiddelen die wij distribueren.

Teamwork en inzet
Het behalen van de ISO 13485-certificering is een resultaat van het harde werk, de toewijding en de gezamenlijke inspanning van alle medewerkers bij QRS Healthcare. Het is een erkenning van ons teamwork en onze inzet om de hoogste normen van kwaliteit te handhaven in alles wat we doen.

Vertrouwen en Betrouwbaarheid
Voor onze klanten betekent deze certificering dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Het versterkt het vertrouwen in ons merk en onze dienstverlening en bevestigt onze positie als een betrouwbare partner in de medische wereld. “Met immense trots kijk ik terug op de professionaliseringsslag die we de afgelopen tijd hebben doorgemaakt. Het ISO 13485-certificaat is een tastbare bevestiging van de toewijding en onschatbare inzet van ons personeel. Het markeert niet alleen onze inzet voor kwaliteit en veiligheid, maar dient ook als bewijs van de sterke samenwerking binnen ons team. Samen kijken we vol vertrouwen uit naar een toekomst vol groei, innovatie en voortdurende verbetering”, aldus Sara Doucé, Operationeel Manager QRS Healthcare.

Voor meer informatie over het ISO 13485-certificaat, of andere certificaten, klikt u hier “Certificaten”.

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.