Menu
03Oct2023
QRS Healthcare en Medtrade Products Ltd bundelen krachten voor exclusieve distributie Benelux

QRS Healthcare en Medtrade Products Ltd bundelen krachten voor exclusieve distributie Benelux

Door: QRS HealthcareReacties: 0

Op 1 september 2023 hebben QRS Healthcare en Medtrade Products Ltd, een biotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en verkoop van medische producten en technologieën, een exclusieve samenwerkingsovereenkomst voor de “CELOX haemostatic tamponade” ondertekend. CELOX PPH biedt een unieke, CE-gecertificeerde oplossing voor een uterus postpartumbloeding (PPH) waarmee zorgprofessionals een postpartum bloeding kunnen beheersen.

Postpartumbloeding (Postpartumhemorragie – PPH)
PPH is een veelvoorkomende en ernstige complicatie van een bevalling, die jaarlijks wereldwijd ongeveer 14 miljoen vrouwen treft en bijdraagt aan bijna een kwart van alle maternale sterfgevallen. CELOX PPH is ontworpen om dit aan te pakken door postnataal bloedverlies snel en effectief te beheren in elke omgeving, zonder de noodzaak van stroom, zuiging, zoutoplossing of specifieke opslagomstandigheden.

Samenwerken aan betere zorg
Russ Mably, CEO Medtrade, “De samenwerking met QRS sluit goed aan bij de ambitie van Medtrade om CELOX PPH beschikbaar te maken bij elke bevalling over de hele wereld. Het opent de deur om dit innovatieve product op de juiste manier te introduceren binnen de markt in de Benelux. Met de kennis en expertise van QRS Healthcare, gecombineerd met onze ervaringen en inzichten, kijken we vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking!”.

Daarop aanvullend verklaart Alex van der Putten, Managing Director QRS, “We kijken uit naar een productieve samenwerking. Met de introductie van dit unieke concept binnen het vakgebied gynaecologie, geloven wij hiermee een hoogwaardige oplossing te bieden die de veiligheid van patiënten verhoogd. CELOX PPH heeft aangetoond dat dit zeer effectief is in de controle en behandeling van uterus postpartumbloeding, waarbij hemostase wordt bereikt en verdere chirurgische therapie wordt vermeden. Wij dragen dan ook graag bij aan het verhogen van de patiëntveiligheid.”

Statistieken in de schijnwerpers
CELOX PPH biedt snelle en effectieve controle van PPH en toont 100% hemostase voor graad 1 en 2 bloedingen (tot 2500 ml) bij alle bevallingen, en 95,6% hemostase voor graad 3 bloedingen (8000 ml) bij vaginale bevallingen.

Het innovatieve product heeft ook een 78% vermindering van het hysterectomiepercentage aangetoond in vergelijking met de huidige standaardzorg, waarbij significante klinische voordelen worden benadrukt voor patiënten die lijden aan postpartumbloedingen. 

Bent u benieuwd naar dit product, ga dan naar de CELOX productpagina. Of neem direct contact op met onze accountmanager Lisa Kerhof, via mail [email protected] of telefonisch 06-45368924.

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.