Menu
26Jan2022
ViSi Mobile - continue patiëntmonitoring, verkrijgbaar in Nederland

ViSi Mobile - continue patiëntmonitoring, verkrijgbaar in Nederland

Door: Team QRSReacties: 0

Recent hebben wij een samenwerkingsovereenkomst getekend met Sotera Wireless voor de exclusieve verkoop van het ViSi Mobile systeem binnen de Benelux. Sotera wireless is een bedrijf in medische technologie en apparatuur in San Diego. Hun missie is het redden van levens door verslechtering van de patiënt in een zo vroeg mogelijk stadium te detecteren.

Voor QRS is dit een mooie toevoeging aan het huidige assortiment. Het ViSi Mobile systeem is een innovatieve oplossing op het gebied van continue patiëntmonitoring. Een onderwerp waarover in tijden van COVID-19 steeds vaker gesproken wordt en de behoefte naar geavanceerde technologie voor patiëntbewaking steeds groter wordt.

Het unieke ViSi Mobile systeem is ontworpen om continue monitoring van patiënten te kunnen bieden binnen zorginstellingen zoals ziekenhuizen. ViSi mobile is een kleine monitor, die om de pols van de patiënt gedragen wordt. Hiermee kan men de vitale functies continu monitoren zoals; bloeddruk, hartslag, ademhaling, temperatuur en zuurstofsaturatie. Patiënten worden hiermee 24/7 in de gaten gehouden wat veel waardevolle informatie oplevert met als uiteindelijk doel, voorspellingen te doen over het ziekteverloop van de patiënt. Daarnaast minimaliseert het onnodig contact tussen clinici en patiënten waardoor de potentiële blootstelling aan ziekten wordt verminderd.

 

 

In Nederland wordt er al meer dan twee jaar intensief met het ViSi mobile systeem gewerkt binnen het Radboud UMC. Daar zijn ze zeer tevreden over het behaalde resultaat en gaan ze ViSi Mobile verder uitrollen binnen het ziekenhuis.

Mark van de Camp, directeur new business en development bij Asker: “Door onze goede relatie met het Radboud UMC, staan wij in nauw contact met de gebruikers van het Visi Mobile systeem. Dit geeft ons een goed beeld van de resultaten en potentie naar de toekomst. Het is dan ook een geweldige kans dit unieke systeem verder in de Benelux te mogen uitrollen.”. 

Devin McCombie, CEO van Sotera Wireless: “Vanwege ons succes met spraakmakende klanten en de toename van Covid-19-gevallen wereldwijd, is de behoefte aan continue monitoring toegenomen. We zijn overspoeld met verzoeken van zorgorganisaties over de hele wereld. We zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking met QRS in die behoefte zal voorzien en onze Europese klanten een hoogwaardige service zal bieden.”

 

 

Een mooie start van 2022 en op naar een goede samenwerking voor de toekomst.

Voor meer informatie over het ViSi Mobile systeem kunt u terecht op de productpagina. Wilt u direct contact opnemen met onze productspecialist? Mail dan naar [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

 

 

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.