Menu
30Jun2023
QRS Healthcare sluit exclusieve samenwerkingsovereenkomst met First15

QRS Healthcare sluit exclusieve samenwerkingsovereenkomst met First15

Door: Team QRSReacties: 0

Op donderdag 29 juni hebben QRS Healthcare en First15, een innovatieve leverancier van unieke veiligheidsproducten, een exclusieve samenwerkingsovereenkomst ondertekend. QRS Healthcare verheugt zich op de samenwerking met First15 waarbij de lancering van de “Life Saving Kit” centraal staat. Deze Life Saving Kit bevat alle essentiële items die nodig zijn en duidelijke instructies om levensreddend te handelen, totdat professionele medische hulp arriveert.

Uitbreiding assortiment EVAC
Het innovatieve product van First15 vormt een waardevolle aanvulling op het EHBO- en BHV assortiment van EVAC. EVAC is een handelsnaam van QRS Healthcare en levert eerste hulp en bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO artikelen aan bedrijven en consumenten. Met deze aanvulling op het bestaande assortiment van EVAC, kunnen klanten profiteren van een nog uitgebreidere reeks oplossingen, waardoor de veiligheid en het welzijn van individuen en organisaties verder worden verbeterd.

Revolutionaire tourniquet toegankelijk voor iedereen
Een van de meest opmerkelijke aspecten van de Life Saving Kit van First15 is de unieke tourniquet. De F15 tourniquet stelt mensen in staat om zelfstandig een levensbedreigende bloeding te stoppen en de tijd te overbruggen totdat professionele, medische hulpverlening arriveert. In tegenstelling tot traditionele tourniquets die alleen door getrainde personen kunnen worden gebruikt, kan deze door iedereen gebruikt worden. Er is dus geen medische achtergrond of specifieke opleiding vereist. De combinatie van eenvoud en het feit dat de tourniquet op volwassenen, kinderen en dieren toepasbaar is, onderscheidt deze elastische belt tourniquet zich van andere tourniquets. Dit zal de drempel verlagen voor mensen om in noodsituaties actie te ondernemen en levens te redden.

Een vruchtbare samenwerking tegemoet
“We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking”, verklaart Alex van der Putten, managing director QRS Healthcare. “Met de toevoeging van de Life Saving Kit van First15, en in het bijzonder de unieke tourniquet, zijn we ervan overtuigd dat de expertise en ervaring van onze organisaties zal resulteren in innovatieve oplossingen die de veiligheid van mensen in diverse omgevingen zullen verbeteren.”.

Mitchell van de Wilt, Algemeen Directeur First15; “We zijn verheugd om samen te werken met QRS Healthcare. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om onze innovatieve producten op de juiste manier te introduceren in de markt. Met de kennis en expertise van QRS Healthcare en EVAC, in combinatie met onze ervaringen, kijken wij uit naar een succesvolle toekomst!”.

Benieuwd? Ga voor meer informatie over First15 en bijbehorende producten naar de productpagina van First15

Boven vlnr: Ronald van den Heuvel en Jurgen Verhoeven
Onder vlnr: Alex van der Putten en Mitchell van der Wilt

  terug

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Inloggen

Account aanmaken

Met een account kunt u het bestelproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, uw verlanglijst beheren en uw bestelhistorie op deze site inzien.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.